Decor News
Image default
Lifestyle

Αναδιαμόρφωση τζακιού: Κάντο όπως η Εβελίνα & ο Κλεάνθης

Το τζάκι αποτελεί μια πλευρά – γωνιά του σπιτιού που εκπέμπει ζεστασιά, θαλπωρή και όταν υπάρχει κόσμος σπίτι πάντα θα κάτσει κάπου κοντά του, ειδικά αν είναι αναμμένο.

Ακριβώς λοιπόν επειδή δίνει άλλη νότα στον χώρο, η διαμόρφωση και διακόσμηση του τζακιού, χρήζει προσοχής και λεπτομέρειας για να μπορέσει να συνδυαστεί με τον υπόλοιπο χώρο, ώστε ν’ αναδειχθεί πλήρως.

Μια πρωτότυπη και πολύ όμορφη αλλαγή διακόσμησης τζακιού έρχεται από την αγαπημένη σε όλους Εβελίνα Νικόλιζα και τον σύντροφό της Κλεάνθη Κωνσταντινίδη.

Η διακόσμηση του σπιτιού τους μπορεί να χαρακτηριστεί τροπική, από την πληθώρα των φυτών που περιλαμβάνει, τα ξύλινα στοιχεία και τις πράσινες αποχρώσεις. Το τζάκι, που περιμετρικά έχει μαύρο μάρμαρο με λευκά σπασίματα, ήταν σε λευκή απόχρωση, στολισμένο με κάδρα του ζευγαριού και λοιπά διακοσμητικά στοιχεία.

Το ζευγάρι αποφάσισε να το αλλάξει και το βίντεο στο Youtube είναι απολαυστικό, τόσο για την σταδιακή αναδιαμόρφωση που παρουσιάζει, όσο και για τα σχόλια μεταξύ των δύο!

Μέσα από το βίντεο που σου αφήνουμε στο τέλος του άρθρου, δες το τζάκι να μεταμορφώνεται με κυπαρίσσι αποχρώσεις, και να γίνεται από κοινότυπο σε μια τροπικά ζεστή και boho γωνιά. Οι λεπτομέρειες που προστέθηκαν με τα φυτά, το ύφασμα με κρόσσια τον πίνακα και τα φωτάκια, δίνουν τις οριστικές πινελιές αλλαγής.

Η Εβελίνα και ο Κλεάνθης παρουσιάζουν πόσο εύκολη είναι τελικά η αναδιαμόρφωση τζακιού, όταν έχεις όρεξη και θέληση για δημιουργία. Χρειάζεται κυρίως οργάνωση και σαφή επιλογή της αλλαγής που θέλουμε να επιφέρουμε.

Απολαύστε υπεύθυνα και εμπνευστείτε μέσα από το βίντεο για τη δική σας διακόσμηση και ανανέωση τζακιού.

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Κλαίρη Δημοπούλου: Μινιμαλισμός και καλαισθησία στο YouTube

DecorNews

Όταν η αγάπη για τη μουσική γίνεται μουσικό δωμάτιο

DecorNews

Vintagelovers: Δώρα με αγάπη για την οικογένεια

DecorNews