Decor News
Image default
Μπάνιο

Διακόσμηση μπάνιου με προϊόντα φροντίδας

Διακόσμηση με εναλλακτικά και πρωτότυπα έπιπλα μπάνιου έχουμε διαβάσει. Φωτισμό που ν’ αναδεικνύει τη διακόσμηση μπάνιου επίσης. Διακόσμηση με προϊόντα φροντίδας όμως;

Τα προϊόντα που έχουμε για την περιποίηση σώματος και προσώπου, έχουν αλλάξει πολύ το περίβλημα τους σε σχέση με παλιότερες εποχές. Πλέον η τάση έχει γυρίσει στα eco-friendly περιβλήματα και συσκευασίες και οι εταιρείες ειδών υγιεινής και καλλωπισμού δεν μπορούσαν να μην προσαρμοστούν. Αυτό πώς μπορεί να βοηθήσει τη διακόσμηση του μπάνιου;

Απ’ τα παλιά έντονα χρώματα με ακαθόριστα και χοντροκομμένα σχήματα, έχουμε πλέον τις μίνιμαλ συσκευασίες με απαλά χρώματα, και τα γυάλινα μπουκάλια ή βαζάκι που κοσμούνται με ωραία κορδόνια ή φέλλινα κουμπώματα. Αυτό αμέσως τις κάνει ελκυστικά στην όψη, ενώ πράγματι και οι μυρωδιές τους έχουν αναβαθμιστεί τόσο που θέλεις όλο το μπάνιο σου να μυρίζει το εκάστοτε είδος.

Μπορούμε λοιπόν τις ενυδατικές κρέμες σώματος, τα scrub, τα ενυδατικά λαδάκια και πολλές ακόμη γυναικείες ή ανδρικές σειρές περιποίησης, να τις τοποθετήσουμε στο μπάνιο μας ως διακόσμηση.

Μέσα σε καλαθάκι ψάθινο ή ξύλινο (ανθεκτικό σε υγρασία και νερά).

Επάνω σε ράφια που μπορεί να έχουμε ή σε ειδικά διαμορφωμένη διακοσμητική σκάλα με μακριές εσοχές ώστε να χωράνε.

Μέσα σε θήκες υφασμάτινες κοντά στον νιπτήρα του μπάνιου.

Αυτές οι εύκολες και έξυπνες ιδέες μπορούν να προσδώσουν έναν αέρα φροντίδας και να διαμορφώσουν την όψη του μπάνιου σε ναό περιποίησης, με αρώματα και απαλά στο μάτι χρώματα των προϊόντων.

Plus, αν βρίσκονται σε κάποιο σημείο του μπάνιου ορατό στο μάτι, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε πιο εύκολα, μιας και θα το θυμόμαστε αμέσως, αντί να τα κρατάμε καταχωνιασμένα σε κάποιο ντουλάπι του.

Πολλές ακόμα ιδέες τοποθέτησής τους θα βρεις στο Pinterest

Σχετικές αναρτήσεις

Μπάνιο μέσα στο υπνοδωμάτιο. Γίνεται;

DecorNews

Κάνε το μπάνιο σου να μυρίζει καλοκαίρι με 5 βήματα

DecorNews

Κάνε 3 μικρές αλλαγές και δες το μπάνιο σου με άλλο μάτι

DecorNews