Decor News
Image default
Μπάνιο

Τα πιο συχνά λάθη που κάνετε στο μπάνιο σας

Πόση ξεκούραση μπορεί να σου προσφέρει ένα χαλαρωτικό μπάνιο μετά απο μια πολυάσχολη ημέρα; Πολλή! Ο χώρος του μπάνιου σας , λοιπόν, οφείλει να σας ηρεμεί με την διακόσμηση του. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε πρέπει να κάνετε άμεσα κάποιες αλλαγές. Δείτε ποιες. 

Ο λάθος φωτισμός: Εκτός απο τον την κλασική λάμπα πάνω απο τον καθρέπτη, το μπάνιο σας πρέπει να έχει εξτρα φωτισμό. Δηλαδή, για τις ανάγκες του μακιγιάζ πρέπει να υπάρχει ένα πιο δυνατό φως. 

Έλλειψη αποθηκευτικού χώρου: Θέλετε όσο περισσότερο αποθηκευτικό χώρο μπορείτε να έχετε, καθως έτσι το μπάνιο σας θα γίνει αμέσως πιο  λειτουργικό και οργανωμένο. Προσθέστε μεγάλα ντουλάπια στο μπάνιο για να αποθηκεύετε όσα περισσότερα αντικείμενα έχετε.Οι πετσέτες καλό είναι να βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα ντουλάπι ή ραφι. 

 Πλακάκια που γυαλίζουν: Τα πλακάκια που επιλέγετε για το μπάνιο σας καλό είναι να μην γλιστράνε. Συνήθως, όσα γυαλίζουν πολύ γλθστράνε κιόλας. Επομένως, αν έχετε ήδη τέτοιου είδους πλακάκια στον χώρο σας μπορείτε να τα επεξεργαστείτε με ειδικές τεχνικές. 

Ο “χαρακτήρας” στο μπάνιο σας: Έχουμε ξαναπεί οτι όταν ένας χώρος δεν έχει το προσωπικό στοιχείο σας, πρέπει άμεσα να το προσθέσετε. Μπορείτε να προσθέσετε ένα σχέδιο μία ειδική ταπετσαρία, μια κατασκευή για να κρεμάτε τις πετσέτες ή ένα ιδιαίτερο φυτό.  

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ιδανικός φωτισμός για ένα cozy μπάνιο

Decor News

Κάνε 3 μικρές αλλαγές και δες το μπάνιο σου με άλλο μάτι

DecorNews

Ανανέωσε το μπάνιο σου αλλάζοντας μόνο την κουρτίνα

DecorNews