Decor News
Image default
Lifestyle

Βαν μετατρέπεται σε εντυπωσιακό μικροσκοπικό σπίτι

Πως θα σου φαινόταν αν το βαν που έχεις ή που φαντάζεσαι ότι μπορείς να αγοράσεις, μετατρεπόταν σε ζεστό boho σπίτι που θα φιλοξενούσε τις εξορμήσεις σου και όχι μόνο;

Αυτό έκανε η τετραμελής οικογένεια Hofker το καλοκαίρι του 2020, μεταμορφώνοντας το παλιό βαν αυτοκίνητό της σε τροχόσπιτο που θέλεις απλά να μένεις μέσα.

Αφιερώνοντας πολύ χρόνο μιας και υπήρχε άφθονος λόγω καραντίνας, κάθε μέλος της οικογένειας ανέλαβε και έφερε εις πέρας την εργασία που είχε αναλάβει.

Η 19χρονη Sanne Hofker, φοιτήτριά σχεδίου και ο 21χρονος αδερφός της Tom, ζουν στην Ολλανδία και από πολύ μικροί, έζησαν πολλές εμπειρίες ταξιδιών, απλών διαδρομών και στιγμών μέσα στο Volkswagen αμάξι της οικογένειας. ‘’Παλιά, το βαν αυτό ήταν απλά το μέσο για να σε πάει κάπου, τώρα θέλεις απλά να ζεις σε αυτό’’.

bohovanΜόλις η μητέρα τους, Mirjam πήρε άλλο αμάξι για τη δουλειά της, αποφάσισαν να μετατρέψουν το βαν σε τροχόσπιτο, μεταξύ των άλλων και για να μην αυξηθεί η φορολογία τους.

Μετά από πολλές ώρες απολαυστικής δουλειάς και ξοδεύοντας $4,300 στο project, το τροχόσπιτο ήταν έτοιμο. Ξύλινα πατώματα, boho αισθητική στις κουρτίνες, στα μαξιλάρια και τα τραπεζομάντηλα και χρωματικοί συνδυασμοί λευκού και γήινων χρωμάτων.

Την διακόσμηση ολοκλήρωσαν το μικρό φυτό που τοποθετήθηκε σε ράφι πάνω από τη μικρή κουζίνα.

Η μετατροπή του βαν σε μικροσκοπικό, θεαματικό σπίτι, αποδεικνύει ότι αφιερώνοντας χρόνο σε κάτι που θέλουμε πολύ, μπορούμε να του δώσουμε πνοή και να το υλοποιήσουμε.

Παρακάτω παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό του βαν, καθώς και βίντεο με τα στάδια μετατροπής του, ώστε να εμπνευστούμε και ποιος ξέρει, να πάρουμε ιδέες για δικές μας ανακαινίσεις.

Σχετικές αναρτήσεις

Treehouse Greece: Μίλα μου για διακοπές σε δεντρόσπιτο

DecorNews

Δωμάτιο Yoga: Πώς να το δημιουργήσεις

DecorNews

Όταν η αγάπη για τη μουσική γίνεται μουσικό δωμάτιο

DecorNews