Decor News
Image default
Lifestyle

Σπίτια ειδικά διακοσμημένα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Ήρθε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μία ημέρα που σου αρέσει να την γιορτάζεις ή όχι, ανεξάρτητα από το αν είσαι ερωτευμένος.

 

 

Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που τους αρέσει να γιορτάζουν αυτή την ημέρα. Κάποιοι το κάνουν διακριτικά στολίζοντας κάποιο τραπέζι ή έναν χώρο του σπιτιού με καρδιές, ροδοπέταλα, κεριά και δώρα και κάποιοι στολίζουν το σπίτι τους μέσα και έξω.

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν σπίτια σε όλο τον κόσμο που είναι ιδανικά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Είναι λευκά σπίτια με κόκκινα παραθυρόφυλλα, ή απλά σπίτια με κόκκινες καρδιές, λαμπάκια, λουλούδια, σπίτια ειδικά διακοσμημένα για αυτή την ημέρα. Αυτή την ημέρα που πιθανόν είναι τόσο σημαντική για εκείνους.

Σπίτια που βροντοφωνάζουν ¨Σε αγαπώ ¨

Εσείς στολίζετε το εσωτερικό ή το εξωτερικό του σπιτιού σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Στην Ελλάδα δεν έχω δει πουθενά σπίτια σαν και αυτά που θα δείτε παρακάτω αλλά ίσως έχετε δει εσείς.

Λέτε να είναι ενοικιαζόμενα ή ιδιόκτητα; Πάντως θα ήταν ωραία ιδέα για κάποιον που θα ήθελε να νοικιάσει ένα τέτοιο σπίτι για να περάσει με το ταίρι του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Κάποια από αυτά τα σπίτια μοιράζουν και ένα μπουκέτο λουλούδια σε όποιον περνά. Δίνουν το πνεύμα της ημέρας και σε ταξιδεύουν!

Απολαύστε τα

 

 

 

 

 

 

Ιδιαίτερη διακόσμηση κάθε χρόνο αυτή την ημέρα κάνουν και τα μαγαζιά.

Χρυσοχοεία, ανθοπωλεία, καταστήματα εσωρούχων, καλλυντικών και αξεσουάρ έχουν την τιμητική τους.


Cartier Paris

Εάν θέλετε και εσείς να στολίσετε το εξωτερικό του σπιτιού σας έστω και την τελευταία στιγμή, ένα στεφάνι με λουλούδια σε κόκκινα και ροζ χρώματα, σε σχήμα καρδιάς αρκεί και θα δώσει την νότα αγάπης και την ατμόσφαιρα που χρειάζεστε!

Σχετικές αναρτήσεις

Gwyneth Paltrow: Το σπίτι της σκορπίζει καλαισθησία, φιλοξενία και άνεση

DecorNews

Χριστούγεννα: Δώρα για το σπίτι που θα λατρέψουν όλοι

DecorNews

5 λεπτά Ζεν: Η φύση ως αγχολυτικό

DecorNews