Decor News
Image default
Τάσεις

10+1 λόγοι να βάλεις την ταπετσαρία στη ζωή σου!

Την περίοδο που διανύουμε νιώθουμε έντονα την ανάγκη για αλλαγές περισσότερο από ποτέ! Επιδιώκουμε αλλαγές παραστάσεων, αλλαγές στον εαυτό μας, στις συνήθειές μας και στο σπίτι μας! Μιας και περνάμε σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας σε αυτό, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί του, ώστε οι χώροι του να μας γεμίζουν χαρά, αισιοδοξία και έμπνευση.

Μία αλλαγή στη διακόσμηση του χώρου μας θα ανανέωνε και την διάθεσή μας! Ας πετάξουμε οτιδήποτε περιττό, ας αλλάξουμε διάταξη στα έπιπλα και ας το καθαρίσουμε απ’ άκρη σ’ άκρη! Αν μπορούσαμε θα βάφαμε ακόμη και τους τοίχους, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό λόγω καιρού και συνθηκών. Η λύση λοιπόν σε αυτό το κομμάτι έρχεται από το vipart.gr!

Βάλε Ταπετσαρία!

Ναι πολύ καλά διάβασες! Η ¨παρεξηγημένη¨ για χρόνια Ταπετσαρία γύρισε ανανεωμένη και σύγχρονη να ντύσει και να δώσει άποψη και στους πιο απαιτητικούς τοίχους και ιδιοκτήτες.

 

Λόγοι για να ντύσεις τους τοίχους σου με Ταπετσαρία:

  • Είναι οικονομική και εύκολα πραγματοποιήσιμη λύση όλες τις εποχές του χρόνου!
  • Έρχεται στο σπίτι σου και αν πιάνουν έστω και λίγο τα χέρια σου, την τοποθετείς ο ίδιος!
  • Έχει γρήγορη εφαρμογή.
  • Δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί σε όλο το δωμάτιο. Αρκεί και ένας τοίχος για να αλλάξει όλη η ατμόσφαιρα και η διακόσμηση του χώρου!
  • Καθαρίζεται εύκολα!
  • Αφαιρείται όποτε θέλεις εύκολα και γρήγορα ακόμα και μετά από χρόνια!
  • Καλύπτει με μαεστρία κάθε ρωγμή, λεκέ, και παλιές τρύπες από ράφια, κάδρα, κλπ.
  • Μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με όποιο στιλ διακόσμησης έχεις ήδη, λόγω της μεγάλης ποικιλίας σχεδίων, χρωμάτων και μοτίβων που υπάρχουν πλέον στην αγορά!
  • Μπορείς να δημιουργήσεις ακόμα και την δική σου ταπετσαρία από την αγαπημένη σου εικόνα ή φωτογραφία.
  • Ταιριάζει σε όλους του χώρους και βρίσκει εφαρμογή σε διάφορες επιφάνειες και διακοσμητικά αντικείμενα!
  • Έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει τον χώρο σου ή το αντικείμενο που θα την τοποθετήσεις δίνοντάς του ξεχωριστό στιλ, ύφος και μοναδικό οπτικό ενδιαφέρον! Αυτό δεν ήθελες?

 

Παρακάτω ακολουθούν ιδέες για να εμπνευστείς!

 

Αυτού του είδους οι ταπετσαρίες δίνουν βάθος και έχεις την αίσθηση ότι μεγαλώνει ο χώρος.

 

 

 

Με την αυτοκόλλητη ταπετσαρία 3D σε οψή πέτρας, βάζεις με τον πιο εύκολο τρόπο το φυσικό στοιχείο στο σπίτι σου και ταιριάζει παντού! Στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το χολ ακόμα και στο WC!

 

Η αυτοκόλλητη ταπετσαρία τοίχου δεν θα μπορούσε να λείψει από τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου!  Έχει ματ πλαστικοποίηση για απαλή υφή, πλένεται και καθαρίζεται χωρίς πρόβλημα και αντέχει στον χρόνο. Θα την λατρέψετε!

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Boho Βάπτιση: Η απόλυτη τάση για τα βαπτίσια του μωρού σας

DecorNews

Τα 5 καλύτερα βιώσιμα σχέδια επίπλων που θέλεις να έχεις

DecorNews

Οι τάσεις στη διακόσμηση σπιτιού το 2021

DecorNews