Decor News
Image default
Lifestyle

Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: Ανακαίνιση ‘’ΤΩΡΑ”

Δημιουργική, με ιδιαίτερα μοτίβα και χρώματα είναι η ανακαίνιση την οποία έκαναν στο σπίτι τους η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Το διάσημο ζευγάρι επέλεξε την εφαρμογή ταπετσαρίας από την Vipart, τόσο για το δωμάτιο της κόρης τους Μελίτας, όσο και για το σαλόνι. Με αγάπη προς το παιχνίδι και τον κόσμο των ζώων, του χρώματος και του ονείρου, διάλεξαν προσεκτικά το περιεχόμενο της παιδικής ταπετσαρίας.

Ελεφαντάκι, Panda, πεταλούδες και μαϊμουδάκι, συνδυάστηκαν με αφράτα σύννεφα, ουράνιο τόξο και πολύχρωμα μπαλόνια, όλα σε αποχρώσεις του ροζ. Την χρωματική παλέτα συμπλήρωσε το μπλε, το πράσινο και όλα τα υπόλοιπα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η ονειρική και εντυπωσιακή ταπετσαρία τοποθετήθηκε με προσοχή στις λεπτομέρειες από τους ειδικούς της Vipart δίνοντας το άψογο αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιδικό δωμάτιο της μικρής Μελίτας είναι σε γκρι, ροζ και λευκούς χρωματισμούς, που ξεκουράζουν το μάτι και αποπνέουν άνεση και χαρά.

Πηγαίνοντας προς το σαλόνι, αποκαλύπτεται η δεύτερη τοποθέτηση ταπετσαρίας, σε μαρμάρινο μοτίβο, με ‘’ραγίσματα’’, όχι ιδιαίτερα έντονα, σε γκρι και λευκούς χρωματισμούς. Αρμονική επιλογή που δένει με την υπόλοιπη διακόσμηση του σαλονιού.

Μένοντας στον ίδιο χώρο, φτάνουμε στην επιτομή του décor, την τρίπτυχη σύνθεση από καμβάδες με απεικόνιση προσώπων σε μαύρο φόντο και ζωγραφισμένα πρόσωπα με αφηρημένες πινελιές. Η δημιουργία της Vipart, συνάντησε την αισθητική του ζευγαριού και το αποτέλεσμα φαίνεται στο design.

Το σπίτι είναι χώρος ζεστασιάς, άνεσης, χαράς, αγάπης και ανάδειξης προσωπικού στυλ. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου το γνωρίζουν καλά, γι’ αυτό και έχουν δημιουργήσει το δικό τους σπιτικό καταφύγιο. Ένα καταφύγιο που έχει την διακοσμητική υπογραφή τους και το μεράκι της Vipart.

Σχετικές αναρτήσεις

Φένγκ Σούι: Οι 10 κανόνες που πρέπει να μπουν στο χώρο σου

Decor News

Όταν η αγάπη για τη μουσική γίνεται μουσικό δωμάτιο

DecorNews

Η βίλα του House of Gucci ενοικιάζεται μέσω Airbnb

DecorNews