Decor News
Image default
Lifestyle

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: O οίκος Chanel, το άλογο & η ανιψιά του πρίγκιπα

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: O οίκος Chanel, το άλογο & η ανιψιά του πρίγκιπα

Η εγγονή της Γκρέις Κέλι και ανιψιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι, έκανε μια πρωτότυπη είσοδο  στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού την Τρίτη, όταν καβάλησε ένα άλογο στην πασαρέλα του οίκου Chanel.

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 άνοιξε με την 35χρονη αναβάτρια. Η οποία φορούσε ένα μαύρο σακάκι τουίντ, να κατεβαίνει στην πασαρέλα με το άλογό της. Η Κασιράγκι έκανε αρκετές βόλτες γύρω από την πασαρέλα, η οποία είχε σχεδιαστεί να μοιάζει με πίστα προπόνησης για άλογα και εντυπωσίασε το κοινό. 

Ποια είναι η Σαρλότ Κασιράγκι:

H Σαρλότ Κασιράγκι είναι η πρέσβειρά του οίκου για το 2021. Ανέλαβε τα νέα της καθήκοντα με την καμπάνια για τη συλλογή ready-to-wear Ανοιξη/Καλοκαίρι 2021. Όπως την εμπνεύστηκε η Βιρζινί Βιάρντ, επί χρόνια δεξί χέρι του Καρλ Λάγκερφελντ και πλέον καλλιτεχνική διευθύντρια της Channel.

Η συντάκτρια της αμερικανικής Vogue Άννα Γουίντουρ, ο ράπερ Φαρέλ Γουίλιαμς και η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι ήταν μεταξύ των καλεσμένων στην επίδειξη στο Grand Palais Éphémère. Όπως ήταν αναμενόμενο δήλωσαν ενθουσιασμένοι με όσα παρακολούθησαν.

Σχετικές αναρτήσεις

Χειμερινές διακοπές σε δεντρόσπιτο στην Πελοπόννησο

DecorNews

Κλαίρη Δημοπούλου: Μινιμαλισμός και καλαισθησία στο YouTube

DecorNews

Βύρωνος Πολιτεία: Η πόλη-στέκι μέσα στην.. πόλη!

DecorNews