Decor News
Image default
Επαγγελματικός χώρος

Aikor Productions: Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου στον νέο επαγγελματικό τους χώρο

Γνώση, μεράκι, δουλειά και πολλή αγάπη γι’ αυτό που κάνουν. Αυτά είναι τα συστατικά που ανέμειξαν οι ιδρυτές της Aikor Productions! Η εταιρεία παραγωγής του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου εξειδικεύεται στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Το διάσημο ζευγάρι δημιούργησε την δική του εταιρεία παραγωγής, μέσα από την οποία, αναλαμβάνουν την παραγωγή θεατρικών, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών έργων.

Έχοντας και οι δυο αντιπροσωπεύσει επάξια τον επάγγελμα του ηθοποιού, ερμηνεύοντας μάλιστα μεγάλους ρόλους, προκαλώντας πολλάκις φορές τη συγκίνηση του κοινού και αποσπώντας το πιο δυνατό χειροκρότημα, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Aikor Productions λοιπόν. Η εταιρεία στεγάζεται στην οδό Καραπαναγιώτου 17 στην Αθήνα και δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε την προσεγμένη διαμόρφωση του χώρου, με την διακόσμηση να ξεχωρίζει.

 

Πριν ακόμη μπεις εντός του χώρου, οι γκρίζες αποχρώσεις με τα μαύρα γράμματα της επιγραφής ”film, tv, theater, AIKOR PRODUCTIONS”, προσελκύουν το βλέμμα και φανερώνουν αμέσως το ύφος του χώρου στον κόσμο του οποίου πρόκειται να εισέλθεις. Η επιγραφή είναι μια δημιουργία του ektypose.gr

 

Συνεχίζουμε με την εσωτερική ταπετσαρία που έχει τοποθετηθεί από το Vipart. Μοτίβο με τούβλα στη σειρά σε γκρίζες αποχρώσεις και μαύρες πιτσιλιές για ένα urban αποτέλεσμα, ήταν η επιλογή του ζευγαριού για να κοσμήσουν τον τοίχο του χώρου και να προσδώσουν αστικό χαρακτήρα.

Φωτισμός από VK LEADING LIGHT

Το αποτέλεσμα στη διακόσμηση του χώρου, ολοκληρώνουν μοναδικά και λαμπερά, τα μεγάλα μεταλλικά γράμματα με την επωνυμία της εταιρείας ”AIKOR”, σε μείξη χρωμάτων, κόκκινου, ζεστού πορτοκαλί και μαύρων στοιχείων. Τα γράμματα διαθέτουν φωτάκια led και είναι της εταιρείας The Letter Co.

 

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι ο χώρος έχει επιπλωθεί με ήρεμες αποχρώσεις και άνετα έπιπλα, διατηρώντας το επαγγελματικό του ύφος.

Το ζευγάρι επέλεξε προσεκτικά και προσεγμένα τη διαμόρφωση και διακόσμηση του χώρου του, αφιερώνοντας χρόνο, το οποίο φαίνεται στο αποτέλεσμα. Χρώματα και συνδυασμοί που αποπνέουν επαγγελματισμό και δημιουργικότητα, με τα signature στοιχεία του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Chasalevris Customized Furniture: Η επιτομή στις προσωποποιημένες κατασκευές επίπλου

DecorNews

Η Vipart σε καλωσορίζει στο ολοκαίνουριο κατάστημα της στον Πειραιά!

DecorNews

El Chapo: Ο βαρόνος που έκανε τη φυλακή κέντρο έμπνευσης επαγγελματικού χώρου

DecorNews