Decor News
Image default
Επαγγελματικός χώρος

Horizon Rooftop of Senses: Απολαυστικές γεύσεις και διασκέδαση σε ένα μαγαζί που ‘’ξυπνά’’ τις αισθήσεις

Με θέα όλη την Αθηναϊκή Ριβιέρα, τη θάλασσα που απλώνεται μπροστά σου και τις καλύτερες επιλογές φαγητού και ποτού στο τραπέζι σου, ξέρεις ότι έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή για την διασκέδασή σου. Ήρθες στο Horizon Rooftop of Senses.

Η εμβληματική του υπόσταση, η ξεκούραστη και καλαίσθητη διακόσμησή του, σε μαγεύουν από τη στιγμή που βρεθείς εκεί. Το Horizon Rooftop of Senses είναι το all day bar – restaurant που ξεχωρίζει για τον μοναδικό συγκερασμό του ιδιαίτερου design, της πολυτελούς λεπτομέρειας και της ποικιλίας γεύσεων, σε φαγητό και ποτό.

horizon

Ξεκινά από το πρωί με καφέ και brunch, φέρνοντας τη θάλασσα σε πρώτο πλάνο, αν επιλέξεις την ταράτσα – κάτι το οποίο το συστήνουμε, ειδικά τώρα που ο καιρός ανοίγει και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών.

horizon

Το μενού του brunch πολυποίκιλο, με γλυκές και αλμυρές επιλογές για όλα τα γούστα. Απολαύστε τον καφέ σας και αφήστε την αίσθηση της γεύσης να συνεπάρει τη διάθεση. Αν επιλέξετε μεσημεριανή ή βραδινή ώρα για να επισκεφθείτε το μαγαζί, τότε σίγουρα το μενού του φαγητού είναι εκείνο που θα πάρει τη θέση του brunch, με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των γευστικών καλύκων.

Και επειδή αρκετά μείναμε στο σπίτι όλο το προηγούμενο διάστημα, οι γλυκές βραδιές της άνοιξης και του καλοκαιριού, ζητούν ένα δροσερό κοκτέιλ για να κλείσουν όμορφα. Οι επιλογές σε cocktails και ποτά πολλές. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι all time classic ή να πειραματιστείτε με τον συνδυασμό και τη δοκιμή νέων γεύσεων.

horizon

Το Horizon Rooftop of Senses είναι ο ιδανικός προορισμός για βόλτα, από το πρωί ως το βράδυ. Βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και αυτό από μόνο του μας κάνει να θέλουμε να απολαύσουμε το φαγητό και το ποτό μας εκεί. Το ευγενικό προσωπικό και η ποιότητα στις προτάσεις του, καθώς και το ιδιαίτερο design του επισφραγίζουν την επιτυχία της εξόδου μας.

Το Horizon Rooftop of Senses βρίσκεται στην Ακτή Κουμουνδούρου 24, στον Πειραιά, διαθέτει τρία επίπεδα και σε περιμένει να δοκιμάσεις υπέροχες επιλογές και να διασκεδάσεις χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας.

Σχετικές αναρτήσεις

Chasalevris Customized Furniture: Η επιτομή στις προσωποποιημένες κατασκευές επίπλου

DecorNews

El Chapo: Ο βαρόνος που έκανε τη φυλακή κέντρο έμπνευσης επαγγελματικού χώρου

DecorNews

Hugme: Το all-day bar στη Νάξο που σε συνεπαίρνει με την κυκλαδίτικη, minimal αρχιτεκτονική του

DecorNews