Decor News
Image default
Επαγγελματικός χώρος

Γραφείο gadget γυμναστικής: Δουλεύεις ενώ παράλληλα γυμνάζεσαι

Το πολυπόθητο gadget της καραντίνας – και όχι μόνο – μόλις έφτασε! Αν αναρωτιέσαι πώς ένα γραφείο μπορεί να μετατραπεί σε όργανο γυμναστικής, περίμενε τη συνέχεια του άρθρου για να εκπλαγείς.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό, με τη διαφορετική καθημερινότητα που βιώνουμε, ο τρόπος ζωής και διαβίωσής μας έχει αλλάξει κατά πολύ. Τα γυμναστήρια ανοιγοκλείνουν, η τηλεργασία έχει εδραιωθεί και οι περισσότεροι δουλεύουμε απ’ το σπίτι. Και ενώ τα ωράρια εργασίας παραμένουν, οι ώρες εκγύμνασης εκλείπουν. Αυτήν εδώ τη στιγμή λοιπόν, έρχεται το μηχάνημα που συνδυάζει εργασία και γυμναστική, έχοντας ήδη  τρελάνει τον κόσμο του Tik Tok με τις παραγγελίες απόκτησής του ολοένα ν’ αυξάνονται.

@treyfoundjules

For all my WFH friends ✨ #flexispot #flexispotambassador #amazonfinds #amazonmusthaves #amazon

♬ 아무노래(Any song) – kozico0914

Πρόκειται για το απόλυτο work from home gadget, Flexispot Cycle Desk Bike που δίνει τη λύση σε όσους σκέφτονται να πάρουν νέα καρέκλα ή γραφείο, ενώ παράλληλα θέλουν να γυμναστούν. Είναι ένα υβριδικό μηχάνημα γυμναστικής, το οποίο συνδυάζει το γραφείο με το ποδήλατο. Διαθέτει επιφάνεια στήριξης για το λάπτοπ, σέλα και πετάλια. Το κάθισμα, η επιφάνεια στήριξης και οι ταχύτητα, όλα προσαρμόζονται αναλόγως τις ανάγκες σας. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε zoom meetings, ν’ απαντάτε σε τηλέφωνα εργασίας, να στέλνετε e-mail ή να ολοκληρώνετε κάποια εργασία στον υπολογιστή, ενώ παράλληλα κάνετε αδιάκοπο πετάλι γυμνάζοντας τον οργανισμό, τονώνοντάς τον και προσφέροντάς του ευεξία και διάθεση.

@thehouseofsequins

WFH Gadgets🔥 #amazon #founditonamazon #wfh #zoomuniveristy #gadgets #deskbike #flexispot #amazonfinds #lifehacks #workfromhome #fyp #longisland #home

♬ Buttercup – Jack Stauber

Πολλοί από τους χρήστες του Tik Tok το εμπιστεύτηκαν και ήδη το έχουν κάνει viral, με τα βιντεάκια ή τις φωτογραφίες χρήσης του να δίνουν και να παίρνουν. Η τιμή του ξεκινάει από 250 και μπορεί να ξεπεράσει τα 400 δολάρια. Παρόλο που για δεν είναι απ’ τα πιο οικονομικά gadgets που κυκλοφορούν, αποτελεί καινοτομία και όσοι το έχουν ήδη ή σκέφτονται να το αγοράσουν, το αποκαλούν επένδυση και κατά τη γνώμη μου είναι σίγουρα. Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι, η οικονομική εκδοχή του στο Amazon, έχει γίνει ήδη sold out.

Σχετικές αναρτήσεις

Chasalevris customized furniture: Ιδιαίτερη κατασκευή και μοναδικό design επίπλων στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

DecorNews

Tropicana Hotel: Όταν μιλάμε για πολυτέλεια στη Μύκονο

DecorNews

Hugme: Το all-day bar στη Νάξο που σε συνεπαίρνει με την κυκλαδίτικη, minimal αρχιτεκτονική του

DecorNews