Decor News
Image default
Επαγγελματικός χώρος

Hugme: Το all-day bar στη Νάξο που σε συνεπαίρνει με την κυκλαδίτικη, minimal αρχιτεκτονική του

Ανάμεσα στα κεντρικά, γραφικά σοκάκια της Νάξου, βρίσκεται το ολοκαίνουριο all-day bar, Hugme, το οποίο σε υποδέχεται και σε ‘’αγκαλιάζει’’ με την αρμονική αρχιτεκτονική του.

Διακριτικότητα και στυλ. Λευκές αποχρώσεις, ξύλινα στοιχεία, φυτά και μεντί πινελιές, είναι οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους διαμορφώθηκε ο εσωτερικός και εξωτερικός χώρος του Hugme, του νέου all-day bar που βρίσκεται στη χώρα της Νάξου.

hugme

Χωρίς να φλυαρεί, το μαγαζί διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να χαρακτηριστεί μινιμαλ και άκρως λειτουργικό. Μπορείς ν’ απολαύσεις τον καφέ, το brunch ή το ποτό σου στους αναπαυτικούς χτιστούς καναπέδες που κοσμούνται από μεντί και ριγέ μαξιλάρια και βρίσκονται περιμετρικά στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο ή στις οβάλ ξεκούραστες καρέκλες του.

Ανάμεσα στα τραπέζια υπάρχουν ξύλινα stands με ψηλά σκαμπό που συμπληρώνουν τη σύγχρονη, νησιώτικη αρχιτεκτονική και χαρίζουν άνεση κινήσεων μιας και δεν σε περιορίζουν καθόλου.

hugme

hugme

Στρέφοντας το βλέμμα σου, θα δεις ότι το Hugme διαθέτει έναν ακόμη χώρο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τη ζωηρότητα του κόκκινου χρώματος στα μαξιλάρια και την χαρούμενη αύρα που προσφέρει το τρεχούμενο σιντριβάνι που βρίσκεται στο κέντρο του.

hugme

Η ιδανική ατμόσφαιρα του μαγαζιού δημιουργείται από την λεπτομερή ρύθμιση του φωτισμού. Η προσεκτική τοποθέτηση των φωτιστικών με σποτάκια που κεντράρουν και φωτίζουν συγκεκριμένα σημεία, καθώς και ο κρυφός φωτισμός, προσδίδουν ζεστασιά και χαλάρωση που σε κάνουν να θέλεις ν’ απολαύσεις το ποτό ή το φαγητό σου.

Ο διαχωρισμός των χώρων, σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις το που θα καθίσεις, ανάλογα με το αν επιθυμείς ένα γεύμα ή ποτό.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική του με σεβασμό στο κυκλαδίτικο στυλ και μάλιστα με υιοθέτηση στοιχείων του, το καθιστά μέρος που έχει μπει ήδη στη λίστα των must seen στην Νάξο.

Το καλοκαίρι μας, μόλις αναβαθμίστηκε!

Βρείτε το Hugme στο Instagram

Σχετικές αναρτήσεις

Tips: Φενγκ Σούι στο γραφείο για να δουλεύεις με ηρεμία

DecorNews

Aikor Productions: Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου στον νέο επαγγελματικό τους χώρο

DecorNews

Chasalevris customized furniture: Η ιδανική κατασκευή επίπλων για τον επαγγελματικό σας χώρο

DecorNews