Decor News
Image default
Κουζίνα

Αφρικάνικο στυλ κουζίνας με coconut bowls

Τα πρωινά, τα μεσημέρια και τα βράδια μας αλλάζουν ύφος την ώρα του φαγητού και μπαίνουν σε.. αφρικάνικους ρυθμούς, με coconut bowls και ξύλινα μαχαιροπίρουνα.

Αποτελώντας πρωτότυπη και σίγουρα εναλλακτική επιλογή, τα μπολ που είναι από καρύδα ή από άλλο βιώσιμο υλικό έρχονται στο τραπέζι μας και απογειώνουν το design. Αν ήδη σκέφτεσαι ν’ αλλάξεις διακόσμηση στον πιο δημιουργικό χώρο – την κουζίνα – , κινώντας προς ένα θεματικό στυλ, τα coconut bowls ή παρεμφερή μπολ είναι μια πολύ όμορφη και πρακτική ιδέα.

Μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα. Με το δυναμωτικό και γευστικό πρωινό σου, να τα πλύνεις εύκολα στο χέρι και να βάζεις από σούπες, μέχρι ρύζι. Το συγκεκριμένο είδος εμπνέει και για πειραματισμό συνταγών όπως ινδικό, ταϊλανδέζικο αλλά και ιταλικό, γιατί όχι;

Είναι η επανάσταση στα πιάτα και τα παραδοσιακά σχέδια που έχουμε συνηθίσει να βάζουμε όλοι στην κουζίνα μας, προσδίδοντας εξωτικά στοιχεία.

Επιλέγοντας coconut bowls βοηθάμε και τον πλανήτη σε οικολογικό επίπεδο.

Ας δούμε τι αναφέρουν οι ιδρυτές των coconut bowls σχετικά με το οικολογικό κομμάτι των μπολ.

”Κάθε χρόνο συλλέγονται δισεκατομμύρια καρύδες για το νερό και το λευκό κρέας τους – δυστυχώς το 99% των κελυφών καρύδας σπαταλούνται. Ανακτούμε αυτά τα σπασμένα κοχύλια καρύδας και τα μετατρέπουμε σε πόρο. Παρέχουμε επίσης μικρά κομμάτια ξύλινων κομματιών και συνεργαζόμαστε με τοπικούς τεχνίτες για να τα παραγάγουμε στα κουτάλια, τα πιρούνια, τα μαχαίρια και τα ξυλάκια χωρίς να αφήνουμε καθόλου πίσω!”

Η συλλογή μας λοιπόν μπορεί να εμπλουτιστεί ή να διαφοροποιηθεί και ταυτόχρονα ν΄ αλλάξει η διάθεσή μας για στρεφόμενη σε υγιεινές επιλογές για το φαγητό μας. Ανακαλύψτε τα με ένα κλικ εδώ

Σχετικές αναρτήσεις

Online Design: Ονειρεμένη κουζίνα από την Gruppo Cucine

DecorNews

Πώς να καθαρίσω την καφετιέρα μου;

DecorNews

Vintage κουζίνα: Πως να την πετύχεις

DecorNews