Decor News
Image default
Κουζίνα

Πιατάκια με βεντούζες: Η λύση για το φαγητό του μωρού σας

Στον 5ο μήνα, το μωρό σας ξεκινάει τις πολτοποιημένες τροφές. Κρεμούλες, φαγητά, όλα μπαίνουν στα πιατάκια.

Το μωρό εξερευνά τη νέα αυτή πραγματικότητα με ενθουσιασμό και προσμονή για το τι θα γευτεί, πώς θα αισθανθεί και το σημαντικότερο πώς θ’ αλληλοεπιδράσει μαζί σας την ώρα του φαγητού. Πώς λοιπόν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η νέα αυτή συνήθεια θα γίνει ευχάριστη για το μωρό; Με τα πιατάκια με βεντούζες.

Γιατί αυτά τα πιατάκια; Γιατί είναι πολύ πιο βολικά από τα υπόλοιπα. Με ειδική βεντούζα στο κάτω μέρος του πιάτου, ακουμπάτε το πιατάκι  στο καρεκλάκι του παιδιού και δεν έχετε τον φόβο να κυλήσει ή να εκσφενδονιστεί αν το χτυπήσει κατά λάθος το μωράκι σας με την χαρά και την κίνησή του.

Με αυτόν τον τρόπο το παιδί προστατεύεται από χτυπήματα ή ατυχήματα και το φαγητό γίνεται απόλαυση.

Ενδεικτικά σας προτείνουμε τα εξής πιατάκια

Done by Deer Πιάτο Σιλικόνης Nozo Blue

Για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα (περίπου στους 8 μήνες), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σαλιάρες σιλικόνης, με ειδική υποδοχή (κύρτωση) στο  τελείωμά τους, για να μαζεύουν το φαγητό του μωρού σας που μπορεί να μη φάει ή κατά λάθος να πετάξει.

Δοκιμάζοντας, τα παιδιά παίζουν με τα πιατάκια και το φαγητό, κάνοντας γκριμάτσες, γελώντας και αλληλοεπιδρούν ταυτόχρονα μαζί σας. Τα δυο λοιπόν αυτά αξεσουάρ – είδη φαγητού – θα κάνουν το φαγητό ευχάριστη και διασκεδαστική διαδικασία, κάνοντας το μωρό σας να το αγαπήσει.

Σχετικές αναρτήσεις

Τι δεν πρέπει να πλένουμε ποτέ στο πλυντήριο πιάτων

DecorNews

Ποτήρια σε σχήμα κάκτου: Το design στο απόγειό του

DecorNews

Αφρικάνικο στυλ κουζίνας με coconut bowls

DecorNews