Decor News
Image default
Παιδικό

PaidiStore: Ο μαγικός κόσμος των παιδιών

Ένας χώρος που μοιάζει με παραμυθούπολη και μάλιστα online είναι δημιουργημένος στο PaidiStore.

Είδη για βρέφη και παιδιά, όμορφα και πολύχρωμα τοποθετημένα στο online μαγαζί που ήρθε για να εγγυηθεί ποιοτικό παιχνίδι με προσεγμένες δημιουργίες. Το PaidiStore, όπως λέει και το όνομά του αφορά το παιδί και μόνο αυτό, δίνοντάς του την ευκαιρία να παίξει, να εκφραστεί να δημιουργήσει και να γελάσει.

Η σωστή ψυχαγωγία βρίσκεται στο είδος του παιχνιδιού. Είδη που μαθαίνουν στους μικρούς μας φίλους συναισθήματα, κινήσεις και πως να παίζει αρμονικά, ατομικά ή συλλογικά.

Μέσα στο κατάστημα, βρίσκονται κατηγορίες που άπτονται όλων όσων αφορούν το παιδί. Ξεκινάμε από τη βρεφική ηλικία, με γυμναστήρια, στράτες και παιχνίδια για κούνια, προχωράμε στην παιδική ηλικία με παιχνίδια όλων των ειδών, από ξύλινα, μέχρι δημιουργικά, έκφρασης και μίμησης ρόλων και φτάνουμε ακόμη και στη σχολική με βιβλία και σχολικά είδη.

Ινδιάνικη Σκηνή σε λευκό χρώμα

 

Μια ακόμη κατηγορία που βρίσκεται εντός του μαγευτικού PaidiStore είναι εκείνη της διακόσμησης του παιδικού δωματίου με καμβάδες και αυτοκόλλητα που μπορούν να συνεπάρουν τα παιδιά και μάλιστα να τα κάνουν ν’ αλληλοεπιδράσουν. Το μάτι παρακινείται βλέποντας χρώματα, σχήματα και φιγούρες που του αρέσουν και έτσι ενεργοποιούνται οι αισθήσεις τους.

Με μεγάλη ποικιλία σε παιδικές συνθέσεις, αυτοκόλλητα τοίχου και ταπετσαρίες όλων των θεμάτων, μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας αγαπημένη. Τρίπτυχοι καμβάδες, δίπτυχοι ή τετράπτυχοι κοσμούν το παιδικό δωμάτιο με απεικονίσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και all time classic.

Σύνθεση Με Πίνακες Καμβάδες 30×40 – 3 Τεμάχια – Ζώα Σε Πλαίσιο

Πιστό στην ποιότητα και στις ασυναγώνιστες τιμές, το PaidiStore έχει όλα όσα αναζητούμε στα παιδικά είδη! Ανακάλυψε τον πολύχρωμο κόσμο, με ένα κλικ εδώ.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Εφηβικό δωμάτιο: Δημιουργική διακόσμηση

Decor News

4 ονειρικά παιδικά δωμάτια διάσημων Ελληνίδων μαμάδων

DecorNews

Μινιμαλιστικό παιδικό δωμάτιο: Πώς να το πετύχεις

DecorNews