Decor News
Image default
Lifestyle

Nakas Concept: Δώρα και προϊόντα με χαρακτήρα

Online αγορές ή φυσικά καταστήματα; Το Nakas Concept τα έχει και τα δύο

Τα γεγονότα μας έχουν διχάσει ανάμεσα στην εξόρμησή μας σε φυσικά καταστήματα και την online περιήγηση. Οι αγορές, πολλές και διάφορες, οι απαιτήσεις περισσότερες και η επιθυμία για μια αφορά, είτε προσωπικού αντικειμένου είτε δώρου, μεγαλώνει. Και κάπου εδώ μπαίνει το Nakas Concept!

Αναζητώντας την εταιρεία που μπορεί να προσφέρει ποικιλία και την καλύτερη ποιότητα σε όλα τα προϊόντα, βρήκαμε την κονσεπτική δημιουργία του Nakas Concept. Χωρίς φαμφάρες και υπερβολές, διαθέτει όλα όσα θέλεις ν’ αγοράσεις.

Προσανατολισμένη στα είδη σπιτιού, τα δώρα, τα παιχνίδια και τα βιβλία, η εταιρεία ξεδιπλώνει έναν νέο κόσμο αγοράς. Διαλέγει προσεκτικά τα προϊόντα που θα εντάξει στα μαγαζιά (φυσικά και online) και προτείνει τους καλύτερους συνδυασμούς για να μείνεις πάντα ικανοποιημένος/η.

Οι κατηγορίες πολλές. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα είδη πάρτι, εποχιακά, είδη σπιτιού, σχολικά, δώρα, γραφική ύλη. Εκείνο που τράβηξε την προσοχή μας είναι τα οικολογικά είδη. Lund London, προϊόντα από μπαμπού, Ecolife, είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις. 

Ξεχωρίζει γιατί ανάμεσα στις κύριες κατηγορίες, θα βρεις πολλές υποκατηγορίες για κάθε είδος και αυτό σου λύνει τα χέρια. Πόσες φορές δεν έχουμε όλοι κουραστεί αναζητώντας το καλύτερο δώρο για κάποιον ή ψάχνοντας κάτι εξαιρετικά ιδιαίτερο;

Ε λοιπόν στο Nakas Concept θα βρεις αυτό ακριβώς το εξαιρετικά ιδιαίτερο και τα ψώνια δεν θα τελειώνουν. Μια εταιρεία με χαρακτήρα, που αποτυπώνει σωστά την έννοια του concept. Δεν πλατυάζει, ούτε ”μπουκώνει” τη συλλογή της με αχρείαστα προϊόντα.

Κάθε τι έχει τη δική του χρήση και τον δικό του χαρακτήρα, κάνοντας σίγουρο το άψογο αποτέλεσμα σε διακόσμηση και πάσης φύσεως αγορά.  

 

Σχετικές αναρτήσεις

Λονδίνο: Το υπερυψωμένο πάρκο στα πρότυπα του High Line

DecorNews

Gwyneth Paltrow: Το σπίτι της σκορπίζει καλαισθησία, φιλοξενία και άνεση

DecorNews

Δωμάτιο Yoga: Πώς να το δημιουργήσεις

DecorNews