Decor News
Image default
Lifestyle

IKEA: 3 φωτιστικά που συνδυάζουν boho & african style

Ασυνήθιστα σχήματα, μπαμπού υλικά, ξύλινη όψη και ακανόνιστοι ρυθμοί. Τα φωτιστικά του IKEA διδάσκουν στυλ και εδραιώνονται στη διακόσμηση του σπιτιού.

Αυτό τον καιρό λέμε ναι στις αλλαγές της διακόσμησης και τις προσθήκες ντιζαινάτων φωτιστικών σε χώρους του σπιτιού, τα οποία τον μεταμορφώνουν σε africa & boho space. Τα φωτιστικά των IKEA, μόνο συνηθισμένα δεν είναι και φροντίζουν για τον σωστό φωτισμό και ατμόσφαιρα.

Ξεφεύγοντας από το καθιερωμένο λευκό ή διαφανές, τα φωτιστικά αυτά είναι διάτρητά και επιτρέπουν στο φως να περάσει από τα ανοίγματά τους και ν’ απλωθεί στο χώρο. Σε συνδυασμό με γήινες αποχρώσεις τοίχου ή επίπλων και φυτά ή tribal σχέδια, γίνονται αντίστοιχα το boho ή το african καταφύγιό μας.

Ας πάρουμε μια γεύση:

 

1. KNIXHULT

2. SINNERLIG

3. MISTERHULT

Τα IKEA μέσα από την αρχιτεκτονική διαμόρφωση και το πλήθος των επιλογών, εξασφαλίζουν τις ιδανικές αγορές για, φτιάχνοντας πολλά και διαφορετικά είδη διακόσμησης.

Τα φωτιστικά αυτά κοσμούν κάθε χώρο του σπιτιού ακόμη και τους εξωτερικούς, δίνοντας αμέσως χαρακτήρα. Αποτινάσσοντας το παλιομοδίτικο και επαναφέροντας υλικά όπως το μπαμπού, δείχνουν την οικολογική τους πλευρά αξιοποιώντας τα σωστά  υλικά.

Ένα σπίτι που σε παραπέμπει σε εξωτικούς προορισμούς ή boho ρομαντισμό, από τα IKEA.

 

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Χριστούγεννα: Δώρα για το σπίτι που θα λατρέψουν όλοι

DecorNews

Αυτά είναι τα μυστικά για budget – friendly διακόσμηση

Decor News

Βαν Γκογκ: Το πιο ακριβό μπουκέτο γλαδιόλες πωλείται 10 εκ. δολάρια

DecorNews