Decor News
Image default
Κήπος

Απρίλης: Ανανέωση εξωτερικών χώρων

Μέσα στην καρδιά της άνοιξης βρίσκεται ο Απρίλης. Ο μήνας που όλα είναι ανθισμένα, ο ήλιος λάμπει λίγο πιο πολύ και το κρύο δίνει τη θέση του στην πιο γλυκιά ψύχρα, αυτή που για να καθίσεις στο μπαλκόνι φοράς ελαφρύ μπουφανάκι και όχι το βαρύ παλτό.

Με αυτή τη διάθεση λοιπόν, αρχίζουμε τις σκέψεις για την καθημερινή επίσκεψή μας στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού. Απρίλης χωρίς είσοδο στην έξοδο προς βεράντα, κήπο, αυλή, δεν γίνεται! Πώς μπορούμε λοιπόν φέτος ν’ ανανεώσουμε τους εν λόγω χώρους, ώστε να πάρουν την φρεσκάδα της άνοιξης;

Το Decornews προτείνει:

Το χαλί εξωτερικού χώρου. Ήταν και πέρσι must, είναι και φέτος. Αν το επέλεξες τη μια χρόνια, επέλεξέ το και δεύτερη, με διαφορετικό pattern χρώμα ή χρώματα. Ένα χαλί εξωτερικού χώρου, δίνει αμέσως εξωτική και μπόχο αισθητική και σε προκαλεί να είσαι συνέχεια ξυπόλητος/η, στον εξωτερικό χώρο, απολαμβάνοντας την άνοιξη.

Λέμε ναι στη μονοχρωμία

Για πιο μινιμαλιστικές και smooth πινελιές στον χώρο, επιλέγουμε λευκό ή παστέλ χρώματα και μόνο αυτά. Καναπέδες με μεγάλα και αφράτα λευκά μαξιλάρια, τραπέζι ξύλινο ή λευκό με ξύλινες λεπτομέρειες και κάποιες δόσεις μαύρου είναι επίσης κάτι που θα συναντήσουμε πολύ φέτος.

Η zen πλευρά του εξωτερικού χώρου.

Είτε είναι αυλή, είτε μπαλκόνι, ένα ριχτάρι πλεκτό σε καναπέ ή καρέκλα, σε συνδυασμό με φαναράκια για ρεσώ ή ψηλά κεριά είναι οι ιδανικές επιλογές για έναν χαλαρωτικό χώρο. Τοποθέτησε και ένα στρογγυλό πουφ και έναν δίσκο με τσαγιέρα και χαμηλά ποτήρια και φωτάκια τριγύρω και απόλαυσε λίγα λεπτά ησυχίας από το αστικό χάος ή την καθημερινότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zen World (@my_zen_balcony)

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Κήπος: Color blocking – garden edition

DecorNews

Vertical Gardens: Η διακόσμηση με φυτά που βελτιώνει την ψυχική υγεία

DecorNews

Πως να καταλάβεις ότι τα φυτά σου χρειάζονται λιγότερο πότισμα

DecorNews