Decor News
Image default
NEWS

Το ζευγάρι που έγινε viral με το σπίτι μινιατούρα

Ένα άκρως λειτουργικό και με όλα τα κομφόρ σπίτι – μινιατούρα, έφτιαξε ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ και έγινε viral.

Προκειμένου να μη βαρεθούν στην καραντίνα, το γλυκύτατο ζευγάρι από το Κάνσας των ΗΠΑ, ξεκίνησε ένα εναλλακτικό και πολύ ενδιαφέρον χόμπι, να φτιάξει σπίτι – μινιατούρα. Συγκεκριμένα, η αναγκαστική παραμονή στο σπίτι της λόγω του κορονοϊού ωφέλησε την Annie Kampfe και τον Cliff Donnelly, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χρόνο τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας κι έφτιαξαν ένα πανέμορφο σπίτι σε μικρογραφία με απίστευτες λεπτομέρειες.

Το ονόμασαν «Mini Modern House» και πρόκειται για ένα κουκλίστικο σπίτι σε μικρογραφία με 10 δωμάτια, το οποίο θυμίζει το σπίτι των παιδικών τους χρόνων. Το σπίτι μινιατούρα έχει ηλεκτρικό ρεύμα, πόρτα γκαράζ που ανοίγει και κλείνει, τζάκι, κήπο, υπόγειο για το πλυντήριο και πολλά άλλα ακόμα.

Εντυπωσιάζει με την εμφάνιση και την πρακτικότητά του και σε κάνει να θέλεις αμέσως να το εξερευνήσεις, να παίξεις μαζί του, καθώς επίσης ιντριγκάρει όλους όσους αρέσκονται στο design, να μάθουν περισσότερα γι’ αυτό και να δουν λεπτομερώς πως λειτουργεί.

Το ζευγάρι έχει εμπειρία στο interior design και στην ανακαίνιση εσωτερικών χώρων και αυτό αποδεικνύεται και στο σπίτι – μινιατούρα. Το ενδιαφέρον τους παρόλα αυτά για την συγκεκριμένη ενασχόληση, ξεκίνησε το 2017 και φαίνεται ότι, μέσα στην καραντίνα κατάφερε να το εξελίξει σημαντικά.

Ας μιλήσουν λίγο περισσότερο τώρα οι φωτογραφίες:

Αξιοζήλευτή δραστηριότητα δεν συμφωνείτε; Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Instagram του ζευγαριού!

Σχετικές αναρτήσεις

Tips εξοικονόμησης χώρου από ηθοποιό που ζει σε 9 τ.μ.

DecorNews

Το Μουσείο Κυκλαδίτικης Τέχνης γίνεται..summer camp 2021

DecorNews

Η Emily Slotte έχει το country σπίτι που μας συνεπαίρνει

DecorNews