Decor News
Image default
HOME

Σπίτι: Πως να διακοσμήσεις την είσοδο του σπιτιού σύμφωνα με το φενγκ σούι

Σύμφωνα με τις αρχές του φενγκ σούι, η είσοδος του σπιτιού παίζει θεμελιώδη ρόλο στη ροή της ενέργειας. Ως εκ τούτου, καλό είναι να διακοσμήσουμε την είσοδο με τρόπο που να προωθεί την αρμονία.

Ορισμένες αρχές της διακόσμησης του φενγκ σούι είναι βασικές και μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν σε πολλούς χώρους του σπιτιού, όπως στην είσοδο. Ποιες είναι λοιπόν οι συστάσεις του φενγκ σούι για αυτόν τον σημαντικό χώρο;

Φυτά

Σύμφωνα με τις αρχές του φενγκ σούι, τα φυτά κατέχουν μια πολύ ιδιαίτερη θέση όταν πρόκειται για την προσέλκυση καλής ενέργειας. Εφόσον φροντίζονται καλά, φέρνουν φρεσκάδα στους χώρους και συμβάλλουν στον καθαρισμό του αέρα.Για τη βέλτιστη διακόσμηση του χώρου, καλό είναι να επιλέξετε φυτά εσωτερικού χώρου. Αυτά είναι πιο ανθεκτικά και ευκολότερα στη φροντίδα τους. Επιπλέον, ορισμένα από αυτά αναδίδουν ευχάριστα αρώματα.

home

Φωτισμός

Μπορείτε να αναδείξετε τον χώρο με την ενσωμάτωση κάποιων εικόνων. Επιπλέον, πρέπει να εξασφαλίσετε ότι υπάρχει ζεστός φωτισμός. Σε περίπτωση που η είσοδος δεν διαθέτει φυσική πηγή φωτισμού, μπορείτε να τοποθετήσετε λαμπτήρες LED με απαλό φωτισμό. Οι αρχές του Φενγκ Σούι συμβουλεύουν να διατηρείτε την αίθουσα καθαρή, ώστε να διευκολύνεται η ροή της καλής ενέργειας.

Τάξη

αν συνήθως αφήνετε στην είσοδο την ομπρέλα, τα παπούτσια, το παλτό, το πορτοφόλι κ.λπ. όταν μπαίνετε στο σπίτι, καλό είναι να προμηθευτείτε μια λειτουργική συρταριέρα που θα σας επιτρέπει να έχετε όλα αυτά τα αντικείμενα σε τάξη. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο σχεδιασμός και το χρώμα ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμησή σας.

home

Καθρέφτης

Ένα από τα αλάνθαστα στοιχεία για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σύμφωνα με το φενγκ σούι είναι οι καθρέφτες. Στην πραγματικότητα, πιστεύεται ότι οι καθρέφτες είναι το κλειδί για την εξουδετέρωση των κακών ενεργειών και την απομάκρυνση των προβλημάτων. Ωστόσο, η θέση τους είναι πολύ σημαντική. Αν τοποθετήσετε έναν καθρέφτη μπροστά από την πόρτα, μπορεί να απορρίπτετε τις καλές ενέργειες. Επομένως, θα πρέπει να τον τοποθετήσετε στα πλάγια, ώστε να σχηματίζει σχήμα L με την πόρτα.

Πηγή: hernews.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Καμβάδες: Το στοιχείο – κλειδί στη διακόσμηση ενός τοίχου

DecorNews

Τι να λάβετε υπόψιν κατά την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας

DecorNews

Σπίτι: Πώς πρέπει να γίνονται σωστά η απολύμανση και ο καθαρισμός

DecorNews