Decor News
Image default
NEWS

Tips εξοικονόμησης χώρου από ηθοποιό που ζει σε 9 τ.μ.

9 τ.μ.; Μα πώς ζει; Είναι η πρώτη εύλογη ερώτηση που έρχεται σε όλους μας όταν ακούμε ότι ένας ηθοποιός ζει σε τόσο λίγα τετραγωνικά μέτρα. Ο ίδιος όμως δηλώνει μια χαρά και μάλιστα μας δίνει tips εξοικονόμησης χώρου.

Όπως έχει δηλώσει ο Ρον Έρβιν στο Insider πληρώνει 950$ το μήνα ώστε να έχει… όλες τις ανέσεις στο 9 τετραγωνικών μέτρων σπίτι του στη Νέα Υόρκη. Ο Ρον Έρβιν είναι ηθοποιός και με αφορμή μια ανάρτηση του TikToker Άξελ Γουέμπερ στην οποία ξεναγούσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο μικρό διαμέρισμά του, πήρε το θάρρος να κάνει ακριβώς το ίδιο.

Φυσικά πριν καν το καταλάβει, το video του Ρον έγινε viral με τα views να ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια.\

Ο Έρβιν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη πριν από ένα χρόνο και βρήκε το διαμέρισμα στο Χάρλεμ μέσω του Craigslist. Από τότε που μπήκε στο δωμάτιο, έχει μάθει κόλπα που διευκολύνουν τη διαβίωσή του σε έναν τόσο μικρό χώρο 9 τ.μ. Έτσι, μεταλαμπαδεύει τη γνώση και την εμπειρία του σε όλους εμάς.

Ο πρώτος -και σημαντικότερος- κανόνας αν μένεις σε μικρό σπίτι είναι η εκκαθάριση των προσωπικών αντικειμένων, τουτέστιν όσα λιγότερα πράγματα, τόσο το καλύτερο.

Ο Έρβιν μιλώντας στο Insider είπε ότι ένας από τους κύριους λόγους που μπορεί να ζήσει αρμονικά στο διαμέρισμα αυτό είναι επειδή δεν έχει πολλά υπάρχοντα.

Το δωμάτιό του είναι τόσο μικροσκοπικό -όσο το φαντάζεσαι- και, όπως καταλαβαίνεις, το υπνοδωμάτιο είναι και το σαλόνι και το γραφείο αλλά και η κουζίνα του.

«Η απλότητα βοηθά στο να διατηρηθεί ο χώρος οργανωμένος. Η ακαταστασία μπορεί να κάνει το δωμάτιο να φαίνεται 10 φορές χειρότερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα» λέει ο ίδιος.

@ronervin

Reply to @xelmo.mp4 #greenscreen #nyc #newyork #newyorkcity

♬ original sound – Ron Ervin

Ένα ακόμη μυστικό του ηθοποιού είναι πως βασίζεται σε «έξυπνα» έπιπλα όπως για παράδειγμα οι πτυσσόμενες καρέκλες και οι συρταριέρες ρούχων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν γραφείο.

«Όταν πρόκειται για αποθήκευση, ο καλύτερος φίλος σου θα είναι ο χώρος κάτω από το κρεβάτι» τονίζει.

Τέλος, η συμβουλή που δίνει σε όσους μένουν σε ένα τόσο μικρό σπίτι είναι να βγαίνουν έξω όσο περισσότερο μπορούν.

«Προσάρμοσε τον τρόπο ζωής σου για να επανορθώσεις για τα πράγματα που δεν έχεις στο σπίτι σου. Βγες έξω όσο περισσότερο μπορείς» συμβολεύει.

Ο Ρον πάντως, όταν χρειάζεται επιπλέον χώρο, χρησιμοποιεί τον κοινόχρηστο κήπο της πολυκατοικίας όπου μένει. Ωστόσο, όπως τονίζει, η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη στην οποία βγαίνει συχνά, επομένως κατά κάποιο τρόπο αναπληρώνει το «κενό» που του αφήνει το μικρό του σπίτι.

@ronervin

Reply to @nunnyabizness #feet #nyc

♬ original sound – Ron Ervin

 

Σχετικές αναρτήσεις

Το σπίτι του Travis Scott και της Kylie Jenner πωλείται για 26,5 εκ. δολάρια

DecorNews

Το φιλί του Ηλία Παπαηλιάκη και η όψη της Αθήνας

DecorNews

Seajets World Champion: Η Formula ”πλέει” στη θάλασσα με την υπογραφή της Vipart

DecorNews