Decor News
Image default
Επαγγελματικός χώρος

Chasalevris Customized Furniture: Εξειδίκευση στις εξωτερικές κατασκευές των ξενοδοχειακών μονάδων

Τους θερινούς μήνες, οι ξενοδοχειακές μονάδες και τα παραθεριστικά καταλύματα γεμίζουν από κόσμο που θέλει ν’ απολαύσει κάθε του στιγμή, με άνεση και πρακτικότητα, ειδικά στους εξωτερικούς χώρους των οικημάτων. Τα στοιχεία αυτά χαρακτηρίζουν τις ειδικές κατασκευές της εταιρίας Chasalevris Cutomized Furniture.

Με εμπειρία στις ειδικές κατασκευές επίπλων, η εταιρία Chasalevris Customized Furniture, εξοπλίζει τους εξωτερικούς χώρους των ξενοδοχειακών μονάδων σας, με έπιπλα που όχι μόνο εκπέμπουν καλαισθησία, αλλά προσφέρουν άνεση στη χρήση τους και απόλαυση των προσεγμένων υλικών τους.

Η τεχνογνωσία της εταιρίας αντανακλάται στην κατασκευή εξωτερικού εξοπλισμού όπως είναι οι ξαπλώστρες, τα παγκάκια και τις ειδικές εξωτερικές κατασκευές, όπως σύνθετες δημιουργίες που λειτουργούν ως κιόσκι και χώρο ξεκούρασης.

chasalevris

Τι πιο χαλαρωτικό, από το να μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει στο έπακρο τις ανέσεις που του προσφέρει το κατάλυμα και να νιώσει πράγματι ξεκούραση μέσα από τις πιο σύγχρονες κατασκευές;

Συγκαταλέγουμε στις προτάσεις μας τις υπέροχες και άκρως πρακτικές ειδικές κατασκευές ξαπλώστρας. Διώροφη ξαπλώστρα, κυματώδες στυλ ή ξαπλώστρα κρεβάτι, όλες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εξωτερικού χώρου και μάλιστα η χρήση τους είναι καθημερινή και ολοήμερη.

chasalevris

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα πράγματι να χαλαρώσει, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την υψηλή αισθητική των κατασκευών. Μια ακόμη εξαιρετική επιλογή με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές είναι η ξαπλώστρα Cloud, η οποία έχει διάτρητο ουρανό και κινείται σε ξύλινο υλικό και μαύρες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το design που προφέρει η εταιρία Chasalevris Customized Furniture.

Επενδύοντας στο εξωτερικό κομμάτι της επιχείρησής σας, προϊόν εξοπλισμού που ολοκληρώνει μοναδικά τη διακόσμηση είναι η ειδική κατασκευή – κιόσκι – τη δημιουργία του οποίου μπορεί ν’ αναλάβει η εταιρία, με προσεγμένα και ειδικά υλικά, καθώς και τα παγκάκια, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν και να χρησιμεύσουν ως τόπος στάσης του επισκέπτη και απόλαυσης της εκάστοτε θέα.

chasalevris

Τα υλικά που χρησιμοποιεί η έμπειρη ομάδα της εταιρίας Chasalevris στις ειδικές κατασκευές και η προσεκτική τους κατασκευή είναι τα στοιχεία – κλειδιά –  που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Επιλέξτε τα δικά σας σχέδια και βγείτε νικητές στο design και την άνεση αυτό το καλοκαίρι!

Σχετικές αναρτήσεις

Tips: Φενγκ Σούι στο γραφείο για να δουλεύεις με ηρεμία

DecorNews

Aikor Productions: Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου στον νέο επαγγελματικό τους χώρο

DecorNews

Cloffice: Η τάση για γραφείο στο σπιτι που ήρθε για να μείνει!

DecorNews