Decor News
Image default
Επαγγελματικός χώρος

Μετέτρεψε το γραφείο στο σπίτι σε χώρο φροντίδας

Καθώς περνάμε τις ημέρες και τους μήνες, η εργασία στο σπίτι είναι αναπόφευκτη και μάλιστα εδραιωμένη για τα καλά στις ζωές μας. Το γραφείο του σπιτιού είναι πρακτικά σχεδόν το ”σπίτι” μέσα στο σπίτι μας.

Πώς λοιπόν μπορούμε να μετατρέψουμε το γραφείο – αυτά τα μερικά εκατοστά ή μέτρα – που είναι η έναρξη της ημέρας μας και η λήξη του ωραρίου μας που σηματοδοτεί την ξεκούραση σε χώρο ευεξίας και δημιουργίας;

Η απάντηση είναι η εξής: Φροντίζοντας να του προσθέσουμε μικρές δικές μας πινελιές που ενδιάμεσα στη μέρα θα μας φροντίσουν και θα αισθανθούμε ότι δεν δουλεύουμε απλά, αλλά παράλληλα έχουμε τη δική μας ”ρουτίνα” ψυχικής περιποίησης και περιποίησης του χώρου.

Το Ινσταγκραμικό Diffuser

Και ενώ η δουλειά ξεκινάει και εξελίσσεται, ένας διαχυτής αιθέριου ελαίου, θα μετατρέψει την ατμόσφαιρα σε χώρο αποσυμφόρησης και χαλάρωσης των νεύρων. Ακόμη και αν το άγχος χτυπάει κόκκινο, λίγο αιθέριο έλαιο λεβάντας στον χώρο και αμέσως το κλίμα αλλάζει και ο νους ηρεμεί. Δείτε τα diffuser άψογης αισθητικής.

Emoi Aroma Diffuser Lamp

Kitchibe Monolis Ceramic Diffuser

Τα χαλαρωτικά και ζωντανά αρώματα των κεριών

Εκτός από το diffuser υπάρχει κάτι ακόμη που μπορεί να μετατρέψει τον χώρο σε οποιαδήποτε διάθεση επιθυμούμε, ενώ παράλληλα μας κρατάει συντροφιά. Είναι τα κεριά. Σε μικρά ή μεγάλα μεγέθη – οκ για το γραφείο κρατάμε τα μικρά – προσδίδουν αφαιρετικές νότες μέσα στην ημέρα, ζεσταίνουν τον χώρο και φτιάχνουν το κέφι.

candle

Φυσικό Κερί Μέλισσας Ξύλο & Κεχριμπάρι (B-B) Choe

Στάση για ενυδάτωση 

Φυσικά, όλες αυτές οι ώρες εργασίας, δεν μπορούν να περάσουν χωρίς νερό, την κινητήριο δύναμη μετά την αναπνοή. Αν δεν φροντίσουμε τον οργανισμό μας δίνοντάς του πολλή ποσότητα νερού, όση χρειάζεται για την ημέρα, τότε το μυαλό δεν λειτουργεί με τον ίδιο ρυθμό και το ίδιο συμβαίνει και στο σώμα. Χρειαζόμαστε λοιπόν το κατάλληλο παγούρι. 

BuildLife 1 Gallon Water Bottle Motivational

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Chasalevris Customized Furniture: Εξειδίκευση στις εξωτερικές κατασκευές των ξενοδοχειακών μονάδων

DecorNews

Hugme: Το all-day bar στη Νάξο που σε συνεπαίρνει με την κυκλαδίτικη, minimal αρχιτεκτονική του

DecorNews

Η Vipart σε καλωσορίζει στο ολοκαίνουριο κατάστημα της στον Πειραιά!

DecorNews