Decor News
Image default
Χρώμα

Πράσινο υπνοδωμάτιο: Αυτή είναι η νέα αλλαγή που θα κάνεις

Θα φανταζόσουν να έχεις σαν κύριο χρώμα του υπνοδωματίου σου, το πράσινο; 

Η αλήθεια είναι ότι το πράσινο χρώμα σε τοίχους, σε διακόσμηση, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική. Η αισθητική αυτή έχει υιοθετηθεί από πολλούς μεγάλους interior designers από το 2021. Το πράσινο γίνεται ένα χρώμα που παίρνει θέση στα trends της διακόσμησης, και μπορεί σίγουρα να σε εκπλήξει. Και αυτό διότι είναι το ιδανικό χρώμα για να δώσεις όποιο στυλ εσύ θες στο δωμάτιο σου. Από αριστοκρατικό, έως boho, έως minimal chic, κ.α. Αν λοιπόν σε έχουν μαγέψει τα πράσινα υπνοδωμάτια του Instagram, ήρθε η ώρα να τολμήσεις και εσύ αυτή την επιλογή!

green

Τι λένε οι έρευνες για το πράσινο χρώμα στο υπνοδωμάτιο;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε κάποιες αποχρώσεις μπορούν να βελτιώσουν κατά πολύ τις συνήθειες του ύπνου μας. Σύμφωνα με την έρευνα μια από τις τρεις επικρατέστερες αποχρώσεις για να κοιμάστε καλύτερα είναι το πράσινο. Τα αποτελέσματα έδειξαν πώς 22% των ατόμων που κοιμούνται σε δωμάτιο με πράσινους τοίχους ανέφεραν πως κάθε πρωί ξυπνάνε νιώθοντας αισιοδοξία και πολύ θετική ενέργεια.

Ποια απόχρωση να διαλέξεις;

Το πράσινο δεν είναι μόνο το χρώμα που βλέπουμε να κυματίζει στην γνωστή ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου. Παίρνει διάφορες μορφές και αποχρώσεις. Από πολύ έντονες, σε πολύ απαλές, σε πολύ βαθιές, σε πολύ φωτεινές. Ανάλογα με το τι θέλεις και τι σε εκφράζει μπορείς να διαλέξεις..

teagreen

  • Οι αποχρώσεις της ελιάς και της μέντας δημιουργούν μια ήρεμη και αισθητικά ισορροπημένη ατμόσφαιτα στο χώρο της κρεβατοκάμαρας.Οι αποχρώσεις του πράσινου της ελιάς ταιριάζει ιδανικά με τα items από ξύλο ή ψάθα
  • Το φιστικί συνδυάζεται υπέροχα με φούξια και ροζ. Αποτελεί μια πολύ νενανική απόχρωση
  • Το πράσινο –μπλε συνδυάζεται εξαιρετικά με τις αποχρώσεις του ξύλου, καθώς και με κάθε γήινη απόχρωση. Είναι ένα χρώμα που δίνει την αίσθηση του παλατιού 
  • Το σκοτεινό πράσινο ή πετρόλ είναι ιδανικά όταν θέλετε να δώσετε μια πιο δραματική ένταση στο χώρο σας. Άκρως καλλιτεχνικό..
  • Οι αποχρώσεις του τσαγιού, είναι ιδανικές για ένα exotic decor με έμπνευση από Ανατολή..

Σχετικές αναρτήσεις

Βάψιμο: Δημιουργικές τεχνοτροπίες ”εχθροί” της μονοτονίας

DecorNews

Tangerine: Αυτό είναι το παιχνιδιάρικο χρώμα που μπαίνει στη διακόσμηση

DecorNews

Ποια είναι τα θερμά χρώματα που κυριαρχούν το φθινόπωρο;

DecorNews