Decor News
Image default
Χρώμα

Σοκολάτα και καραμέλα: Γλυκά ή τα χρώματα του Οκτώβρη;

Φαντάσου τον χώρο σου βγαλμένο από μια σοκολατερία γεμάτη μυρωδιές, αποχρώσεις του καφέ, της γλυκιάς σοκολάτα και της καραμέλας και ατμόσφαιρα που σε γλυκαίνει.

Η σοκολάτα και η καραμέλα, εκτός από μοναδικά απολαυστικές γεύσεις, μπορούν ν’ αποτελέσουν εξαιρετικές επιλογές στα χρώματα του χώρου μας. Μαλακώνουν τις εντάσεις και προσφέρουν μια γήινη ηρεμία στο χώρο.

Δεν κάνουν ”μπαμ” όταν χρησιμοποιηθούν και εναρμονίζουν τα διαφορετικά μέρη ή τα διαφορετικά αντικείμενα, δημιουργώντας ενιαία αίσθηση του χώρου. Μπορούν άνετα να χαρακτηριστούν χρώματα του Οκτώβρη, γιατί μας βάζουν σιγά σιγά σε αυτό το φθινοπωρινό/χειμερινό mood.

Που μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Στους τοίχους, αναμειγνύοντας τα γλυκά χρώματα μεταξύ τους. Ιδανικά σε σαλόνι, τραπεζαρία ή κουζίνα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο υπνοδωμάτιο, η πιο απαλή απόχρωση της σοκολάτας, που ξεκουράζει το μάτι.

sokolata_karamela

Η πολύ όμορφη διαμόρφωση ενός χώρου μπορεί να γίνει και με την κατάλληλη επιλογή επίπλων σε αυτούς τους χρωματισμούς. Τραπέζι, καναπές, σε δέρμα ή ύφασμα, που τα πλαισιώνουν λευκά διακοσμητικά.

sokolata_karamela

Η σοκολάτα και η καραμέλα ως χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στη κουζίνα, στα ντουλάπια, τα συρτάρια, ακόμη και στα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα.

Εκτελώντας απολύτως τη φράση, επιστροφή στη φύση, οι χώροι μας μπορούν να γίνουν το ασφαλές μέρος που βρίσκουμε τον εαυτό μας, τόσο στο ξεκίνημα της ημέρας, όσο και στο τελείωμα.

sokolata_karamela

Απολαύστε ένα ποτήρι ζεστό καφέ ή ένα πολύγευστο κόκκινο κρασί, ανάμεσα στην cozy ατμόσφαιρα, και την συγκεκριμένα μινιμαλιστική διακόσμηση.

Ο Οκτώβρης υπόσχεται πολλές κι όμορφες στίγμες έξω και μέσα στο σπίτι. Ας κάνουμε τους εσωτερικούς χώρους μας όσο πιο γήινους και ξεκούραστους μπορούμε.

Σχετικές αναρτήσεις

Πράσινο υπνοδωμάτιο: Αυτή είναι η νέα αλλαγή που θα κάνεις

DecorNews

Αυτό είναι το χρώμα μετάβασης από χειμώνα σε άνοιξη και ταιριάζει σε τοίχους και διακόσμηση

DecorNews

Τα χρώματα της άνοιξης στον χώρο σου

DecorNews