Decor News
Image default
DIY

4 κεριά που μυρίζουν..”Χριστούγεννα”

Χριστούγεννα = Κεριά. Κόντρα στο γούστο της μητέρας μου που δεν τα θέλει σχεδόν καθόλου, εγώ τα λατρεύω και μαζί με εμένα όλοι οι λάτρεις των Χριστουγέννων (εννοείται ότι είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς)

Κεριά που μυρίζουν τζίντζερ, μελομακάρονο, γλυκά και ταυτόχρονα έντονα αρώματα. Καθώς τ’ ανάβεις, ξυπνούν μαζί και οι χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, ενώ γεννούνται και νέες.

Τα κεριά προσδίδουν ζεστασιά στον χώρο, κρατούν συντροφιά και φτιάχνουν την ιδανική ατμόσφαιρα παντού και πάντα. Αν είναι πρωί και θέλεις να ξυπνήσεις με ενέργεια αλλά να κρατήσεις την cozy αίσθηση του κρεβατιού, τότε το άναμμα ενός κεριού και το άρωμά του θα σε βοηθήσει.

Αν είναι απόγευμα και θέλεις να χαλαρώσεις μετά από μια έντονη μέρα στην δουλειά (βεβαίως και στην τηλεργασία), τότε η παρουσία της φλόγας με συνοδεία χαλαρής μουσικής ή και καθόλου μουσικής, θ’ αδειάσουν το μυαλό σου.

Αν απ’ την άλλη είναι βράδυ, ο χαμηλός φωτισμός με την παρουσία μικρών φλογών κεριού, θ’ απομακρύνει το στρες και θα φέρει την γλυκιά ζεστασιά του σπιτιού και της άνεσης. Φυσικά το κερί ταιριάζει τέλεια ακόμη και την ώρα που δουλεύεις σε γραφείο, διαβάζεις ή κάνεις κάποια χαλαρή δραστηριότητα.

Τώρα λοιπόν που είναι Δεκέμβριος, όλα τα παραπάνω, συνοδεύονται από το εορταστικό κλίμα (εντάξει φέτος είναι πιο ιδιαίτερο και θα γιορτάσουμε με τον δικό μας τρόπο) και το κερί είναι ο βασιλιάς του χριστουγεννιάτικου mood και της festive ατμόσφαιρας.

Παρακάτω συλλέξαμε 4 διαφορετικές προτάσεις για χριστουγεννιάτικα κεριά που θα μαγέψουν την ατμόσφαιρά τόσο την δική σας, όσο και των αγαπημένων σας, αν τα προσφέρετε ως δώρο.

Κερί σόγιας ”melomakarono”  – www.laoutashop.com

Christmas Collection 2020 Roasted Chestnut Scented Candle, Jo Malone London.

Gingerbread Celebration – Φυσικό Κερί Σόγιας www.kytheria.gr 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΙ GINGERBREAD

 

Σχετικές αναρτήσεις

Δεν έχεις τζάκι; Να που θα κρεμάσεις τις Χριστουγεννιάτικες κάλτσες!

DecorNews

Τι μπορείς να κάνεις όσο περιμένεις το νερό να βράσει στον βραστήρα

DecorNews

Tips για να ζωγραφίσεις την τέλεια κολοκύθα στο Halloween

DecorNews