Decor News
Image default
Τάσεις

Χειμώνας 20′-21′: Στροφή στα 70s

Χειμώνας 20′-21′ λοιπόν! Η ελκυστική δεκαετία των 70s, συντροφεύει τον φετινό χειμώνα. Μια δεκαετία που λατρεύει την απόλυτη άνεση στο σπίτι, τα γυαλιστερά υφάσματα και τον χαρούμενο τρόπο ζωής.

Και είναι αλήθεια ότι φέτος το χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο. Χειμωνιάτικη άνεση, διακόσμηση που μας φέρνει όμορφα συναισθήματα και καλόγουστες επιλογές που διακοσμούν και κοσμούν το σπίτι μας. Η εποχή περνάει στο σήμερα και φέρνει τα χαρακτηριστικά της.

Δερμάτινα χαλιά, μεγάλα και χρωματιστά καθίσματα, χρώματα και μοτίβα παντού, που είτε συνδυάζονται με ουδέτερες αποχρώσεις, είτε επιλέγονται κατά μόνας για να εντυπωσιάζουν το μάτι με την hippie άνεση και την ντίσκο κουλτούρα.

 

Οι ταπετσαρίες και οι διαφορετικές υφές είναι επίσης signature στοιχείο, μαζί με τις καμπυλωτές γραμμές και το ξύλο, τα οποία πρωταγωνιστούν. Βέβαια, παρ’ όλους τους συνδυασμούς σε χρώματα και μοτίβα, ποτέ καμία διακόσμηση σπιτιού δεν ”βαραίνει τον χώρο”. Αντιθέτως, οι επιλογές χαμηλών τραπεζιών ή πολυθρονών και μαξιλαριών επιτρέπει την ξεκούραση και το άραγμα.

Και κάπου εδώ, έχοντας αναφέρει τα στοιχεία της 70s δεκαετίας, προσθέτουμε ως βασικό ”συστατικό” της φετινής 70s διακόσμησης, την παριζιάνικη κουλτούρα της εν λόγω δεκαετίας, που απογειώνει το 2021 – 2021. Αφαιρετική αισθητική και λεπτεπίλεπτες λεπτομέρειες, προσθέτουν φινέτσα στο τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε και τις μεταλλικές επιφάνειες, οι οποίες περιορίζονται κυρίως σε φωτιστικά και σε διακοσμητικά αντικείμενα. Το χρώμα κλειδί που κυριαρχεί φέτος είναι το μουσταρδί και ενσωματώνεται άψογα στα 70s.

Φέτος τον χειμώνα διακοσμούμε άνετα, μποέμ και φινετσάτα.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ναυτική Διακόσμηση: Νησιώτικο στυλ στο εξοχικό

DecorNews

Echo Deco: Ιδιαίτερα ρολόγια τοίχου που δεν έχεις ξανά δει

DecorNews

Trends καλοκαιρινής διακόσμησης – Όλα όσα θα δούμε

DecorNews