Decor News
Image default
Τάσεις

3 διακοσμητικές τάσεις του 2021 που αλλάζουν τα δεδομένα

Είναι εδώ, είναι φρέσκιες και ανανεώνουν τον χώρο, προχωρώντας εξελικτικά στο 2021. Είναι οι νέες 3 τάσεις στη διακόσμηση και πάμε να τις γνωρίσουμε.
Μαύρο πλαίσιο στις πόρτες

Η πρώτη από τις 3 τάσεις αφορά το μαύρο πλαίσιο σε πόρτες και παράθυρα. Αποτελώντας μια από τις πρώτες επιλογές για τους αρχιτέκτονες, όταν σχεδιάζουν έναν χώρο ή σπίτι, το μαύρο περίγραμμα γύρω από γυάλινες πόρτες ή παράθυρα προσδίδει αμέσως κομψότητα και το στοιχείο της αντίθεσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ολόλευκο μπάνιο σαν διαχωριστικό της μπανιέρας με τον υπόλοιπο χώρο ή ως σκανδιναβική πινελιά σε έναν ήδη σκανδιναβικά διαμορφωμένο χώρο.

Cane Webbing

Ή αλλιώς πλέγμα από ζαχαροκάλαμο. Είναι αυτό το υπέροχο πλέγμα που είχαν από παλιά οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας σε καρέκλες, κουνιστές πολυθρόνες ή ακόμη και σε κάποια καλάθια. Το Cane Webbing έχει επανέλθει μιας και αποτελεί μια φυσική επιλογή διακόσμησης στον χώρο λόγω της ικανότητάς του να προσαρμόζεται σε κάθε είδος διακόσμησης και προσφέρει ζεστασιά και οικειότητα μιας και ό, τι μας φέρνει πιο κοντά με τη φύση, το νιώθουμε άνετο.

Τα ζεστά ουδέτερα

Είναι αυτά τα χρώματα, που δεν είναι λευκά, ούτε ψυχρά ουδέτερα, αλλά σε αποχρώσεις της φύσης, ανοιχτόχρωμα και απαλά στο μάτι, προσφέρουν ζεστασιά και σταθερότητα. Συνδυάζονται άνετα με κάτι αντιθετικό, όπως είναι η τερακότα ή το σμαραγδί ή το έντονο πράσινο. Επιλέξτε τα σε μινιμαλιστικές ή σκανδιναβικές διακοσμήσεις και θα δείτε ότι δεν θα θέλετε να φεύγετε από τον χώρο.

Οι 3 διακοσμητικές τάσεις αφήνουν χώρο για άνεση, οικειότητα και χαλάρωση στον χώρο.

Σχετικές αναρτήσεις

Κολοκύθα: Το hot trend της φετινής διακόσμησης

DecorNews

Ξύλινα πάνελ: Η προσθήκη που έλειπε στη διακόσμηση

DecorNews

Μάρμαρο στη διακόσμηση: Πως να το χρησιμοποιήσεις

DecorNews