Decor News
Image default
Οργάνωση

3+1 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΣ

Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ, ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΙ ΕΣΥ!

white-living-room

Πολλές οι φορές που έχεις μπει σε ένα σπίτι κι έχεις παρατηρήσει το όσο φωτεινό είναι. Ακόμα περισσότερες οι φορές, όμως, που ψάχνεις τρόπους να κάνεις και τον δικό σου χώρο εξίσου φωτεινό και να διώξεις ό, τι μουντό σου χαλάει τη διάθεση.

ΠΩΣ; ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

Ο καθρέφτης είναι ο καλύτερος φίλος των μικρών και σκοτεινών διαμερισμάτων. Ειδικά εάν καταφέρεις να τον τοποθετήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να σε βοηθήσει  να μεγιστοποιήσεις το φυσικό φως που ήδη μπαίνει στον χώρος σου. Ιδανικά τοποθέτησε έναν μεγάλο καθρέφτη απέναντι από το παράθυρο ή τη μπαλκονόπορτά σου και θα δεις πως το φως θα αντανακλάται σε όλο το δωμάτιο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το στιλ του καθρέφτη που ταιριάζει στον χώρο σου!

mirror-plant

ΛΕΥΚΟ. ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΟΥ!

Το να είναι οι τοίχοι σου βαμμένοι με κάποιο πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό χρώμα είναι μια πολύ καλή ιδέα για να αναβαθμίσεις την αισθητική του χώρου σου. Από την άλλη όμως, το λευκό είναι το χρώμα που κάνει τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος και πιο ”καθαρός”. Επίσης, προσπάθησε να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα αφαιρώντας τις σκούρες κουρτίνες. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να τις χρησιμοποιούμε τους χειμερινούς μήνες αλλά η αλήθεια είναι πως δεν κάνουν το σπίτι να δείχνει τόσο φωτεινό.

Πηγή: www.cosmogony.gr

Σχετικές αναρτήσεις

5 πράγματα που πρέπει να έχετε στον χώρο σας

Decor News

Πώς να οργανώσεις το καλοκαιρινό χάος στη διακόσμηση

DecorNews

Κατοικίδια στο σπίτι: Tips για διατήρηση καθαρού χώρου

DecorNews