Decor News
Image default
Οργάνωση

Που ν’ αποθηκεύσεις τα παπούτσια αν δεν έχεις ντουλάπα

Αιώνια αναζήτηση: Που ν’ αφήσω τα παπούτσια μου; Που να τα βάλω;

Και ένα κύμα αγανάκτησης φτάνει στον οργανισμό. Είναι η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι τα παπούτσια σου δεν έχουν χώρο, είτε γιατί η παπουτσοθήκη είναι γεμάτη, είτε γιατί δεν υπάρχει παπουτσοθήκη και ο αυτοσχέδιος χώρος δεν αρκεί. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Φυσικά υπάρχουν άλλοι αποθηκευτικοί χώροι, στους οποίους η αποθήκευση υποδημάτων μπορεί να γίνει εύκολα, χωρίς να πάρει έξτρα χώρο από το δωμάτιο. Ας του δούμε παρακάτω.

Κρεμαστό ράφι πόρτας

Διακριτικό, με διαφορετικά μεγέθη ανάλογα τις ανάγκες απόλυτα πρακτικό και λειτουργικό. Κρατά τα παπούτσια μαζεμένα σε ένα σημείο, μακριά από το πάτωμα και τοποθετώντας μέσα σε ένα από τα ράφια αρωματικό όπως λεβάντα ή γιασεμί, τα υποδήματα μυρίζουν φρεσκάδα όλη την ώρα.

Καλάθια

Ψάθινα, μίνιμαλ, ανοιχτά από πάνω, με εύρος χώρου και ευκολοτοποθετούμενα και μετακινούμενα. Μπορείς πρώτα να τοποθετήσεις τα παπούτσια σε ειδικές σακούλες με ένα αρωματικό μέσα και μετά να τ’ αποθηκεύσεις στα καλάθια. Επίσης, αν δεν επιθυμείς να βλέπει κάποιος τι έχει μέσα το καλάθι, μπορείς να επιλέξεις ψάθινο καπάκι από πάνω, ώστε να κλείνει.

Ράγα ρούχων – παπουτσιών

Είναι αυτό το έπιπλο -διπλός αποθηκευτικός χώρος που όχι μόνο εξοικονομεί χώρο από τις ντουλάπες αλλά παράλληλα λειτουργεί και ως διακοσμητικό. Στη ράγα ψηλά μπορούν να τοποθετηθούν τα ρούχα και στο κάτω ράφι τα παπούτσια. Άσε που έτσι μπορείς να φτιάχνεις και συνδυασμούς outfit!

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Κατοικίδια στο σπίτι: Tips για διατήρηση καθαρού χώρου

DecorNews

Το πρώτο μου σπίτι: Τι να προσέξω;

DecorNews

Εύκολες ιδέες για να κρύψετε ένα σπασμένο πλακάκι

Decor News