Decor News
Image default
Υπνοδωμάτιο

Φενγκ Σούι: Τι αλλαγές θα κάνετε στο υπνοδωμάτιο σας

Η αρχαία κινέζικη πρακτική του φενγκ σούι, έχει να κάνει με το πως η διακόσμηση του σπιτιού μας  μπορεί να επηρεάσει την ζωή μας. Με μερικές εύκολες και απλές αλλαγές μπορείτε να διορθώσετε μερικά θέματα στην ψυχολογία σας και όχι μόνο. 

Ούτως ή άλλως επικροτούμε τις ουσιαστικές αλλαγές στον χώρο μας καθώς έτσι ανανεώνουμε και την διάθεση μας. 

Απέναντι απο το κρεβάτι, θέλει φαντασία:  Σύμφωνα με το φενγκ σούι, ο χώρος που είναι ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι σας είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του δωματίου σας αφού είναι η πρώτη σας θέα κάθε πρωί. Επομένως, προσθέστε σε αυτόν λίγη φαντασία. Σκεφτείτε κάτι που σας φτιάχνει την διάθεση, όπως ένα έργο τέχνης ή επιλέξτε έναν καμβά ως πιο οικονομική λύση, είναι πολύ τάση τώρα. 

Έχετε δύο κομοδίνα: Να έχετε πάντα δύο κομοδίνα και δύο δρόμους που θα οδηγούν στο κρεβάτι και αντίστροφα. Τα δύο κομοδίνα δίνουν ένα πολύ ωραίο σήμα στο σύμπαν ότι είστε έτοιμοι για σχέση. Αν είστε σε σχέση βοηθάει στο να αισθάνονται και οι δύο σύντροφοι ίσιοι. 

Βάψτε τους τοίχους σας: Αν έχετε να βάψετε πολλά χρόνια το δωμάτιό σας τότε σίγουρα θα πρέπει να το φρεσκάρετε ώστε να σας βοηθήσει να νιώσετε και εσείς  πολύ πιο ανανεωμένοι. 

Προσθέστε στον χώρο σας ένα ιδιαίτερο αντικείμενο: Βάλτε στο υπνοδωμάτιο σας  ένα εκκεντρικό αντικείμενο. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να δημιουργήσετε μια ισορροπία στο υπνοδωμάτιο σας.  

 

Σχετικές αναρτήσεις

Τι δεν λείπει από ένα γαλλικό υπνοδωμάτιο

DecorNews

Είναι τόσο σημαντικό να πλένουμε τα μαξιλάρια ύπνου;

DecorNews

Ποιοτικός ύπνος: Tips και επιλογές κρεβατοκάμαρας από το Sleep House

DecorNews