Decor News
Image default
Υπνοδωμάτιο

Καλοκαιρινός αέρας στο υπνοδωμάτιο σου

Όταν αλλάζει η εποχή, αλλάζει και η διακόσμηση στους χώρους, τόσο τους επαγγελματικούς όσο και του σπιτιού. Σε αυτό το άρθρο μεταφερόμαστε στο υπνοδωμάτιο και ανακαλύπτουμε πως θα φέρουμε καλοκαιρινές νότες.

Το υπνοδωμάτιο αποτελεί το προσωπικό μας ησυχαστήριο, εκεί που ο ύπνος έρχεται σε πρώτη μοίρα και οι δουλειές σε τελευταία. Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν τον λόγο να τον προσαρμόζουμε αναλόγως την εποχή και κατ’ επέκταση τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Αυτά είναι συνυφασμένα και δημιουργούν το εσωτερικό κλίμα που αντανακλά και στη διάθεσή μας.

Πώς μπορούμε λοιπόν να φέρουμε τον καλοκαιρινό αέρα και να κάνουμε λίγο πιο ”ελαφριά” την ατμόσφαιρα, δροσερή και άμεσα ελκυστική;

Ανανέωση κλινοσκεπασμάτων

Τα φρέσκα, μυρωδάτα κλινοσκεπάσματα με ανοιχτά χρώματα και απαλή δροσερή υφή είναι το άλφα και το ωμέγα στην καλοκαιρινή διακόσμηση. Προσφέρουν άνεση κινήσεων, δροσιά, καθώς έχουν το κατάλληλο βάρος για να σκεπάσουν το κορμί και είναι ευχάριστα οπτικά στο μάτι χωρίς να το βαραίνουν και να μπουχτίζει.

Τακτικός αερισμός

Σε πολλές των περιπτώσεων είναι δύσκολο να αερίζεις τακτικά το δωμάτιο, μιας και η εργάσια απαιτεί να λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι. Η λύση σε αυτό είναι ν’ ανοίγεις τα παράθυρα λίγο πριν φύγεις για δουλειά και να τ’ ανοίγεις αμέσως μόλις γυρίσεις. Η ανανέωση του αέρα καθαρίζει την ατμόσφαιρα και επιτρέπει την ανανέωση τόσο στα έπιπλα του χώρου όσο και στην αύρα.

Νέα διακοσμητικά αντικείμενα

..που απονέουν καλοκαίρι! Κάδρα στους τοίχους με θάλασσα, καλοκαιρινά μοτίβα και ανοιχτά χρώματα, βάζα, μαξιλάρια ακόμη και το πιο μικρό διακοσμητικό, κάνει τη διαφορά. Η ανανέωση τους, φέρνει και ανανέωση στη διάθεση.

Ο καλοκαιρινός αέρας στο υπνοδωμάτιο είναι προσωπική υπόθεση στο γούστο και άνετο κλίμα που απονέει ελαφρότητα. Ας δημιουργήσουμε λοιπόν!

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

3 βήματα για την πιο οργανωμένη κρεβατοκάμαρα

DecorNews

Αυτό το furniture trend μπορεί να βελτιώσει τον ύπνο σου

DecorNews

Είναι τόσο σημαντικό να πλένουμε τα μαξιλάρια ύπνου;

DecorNews