Decor News
Image default
Χρώμα

6 ξεχωριστά χρώματα για να βάψετε το υπνοδωμάτιο σας

Το υπνοδωμάτιο μας, είναι το καταφύγιό μας. Για αυτό πρέπει να είναι μοναδικός, σαν χώρος, όπως και τα χρώματα που θα επιλέξουμε.

Μήπως όμως έχεις βαρεθεί όλα τα κλασσικά χρώματα στους τοίχους, και την μονότονη διακόσμηση; Αν ναι, ήρθε η ώρα να δεις κάποια ξεχωριστά χρώματα, που θα μπορούσες να επιλέξεις.

Bubble Gum

Πολύ εξωφρενικό; Αλήθεια, δεν είναι. Το έντονο ροζ της τσιχλόφουσκας είναι μια ατρόμητη επιλογή.Μπορείς να το επιλέξεις στους τοίχους σου, για να δώσεις ένα νεανικό και fun πνεύμα , και ταυτόχρονα να διακοσμήσεις το δωμάτιο, με πιο παραδοσιακά στοιχεία, τύπου floral. Έτσι θα το απογειώσεις. 

Coral

Τίποτα δεν εκπέμπει τόσο χαρά όσο το κοραλλί ! (τουλάχιστον όσον αφορά τα χρώματα βαφής). Επέλεξε το για τους τοίχους του υπνοδωματίου, και διακόσμησε τον υπόλοιπο χώρο με γκρι και πράσινες (απαλές) αποχρώσεις. 

coral

Cream

Ποιος είπε ότι το μπεζ και το κρεμ είναι βαρετό; Αξιόπιστα, ευέλικτα, ζεστά και διακριτικά, αυτά τα ουδέτερα χρώματα είναι μερικά από τα καλύτερα χρώματα βαφής για ένα υπνοδωμάτιο. Μια σούπερ ανοιχτόχρωμη γκρι απόχρωση θα κάνει αρκετή αντίθεση με τους πεντακάθαρους, φωτεινούς εσωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα θα εμπνέει λίγη ζεστασιά στο χώρο. Σας φέρνει επίσης στο μυαλό μακρινούς περιπάτους σε μια αμμώδη παραλία.. Τι καλύτερο από αυτό;

Τerracotta

Αν και το καφέ δεν είναι ακριβώς το πιο προφανές χρώμα βαφής όταν διακοσμείτε ένα υπνοδωμάτιο, η απόχρωση της terracotta, θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή για τους πιο τολμηρούς, που θέλουν όμως να δώσουν μια αριστοκρατική διάθεση στο δωμάτιο τους.  Ένα μεγάλο, statement έργο τέχνης στον μεγαλύτερο τοίχο του δωματίου, βοηθά να σπάσει το σκούρο χρώμα. Επιλέξτε pastel πράσινες και πορτοκαλί αποχρώσεις , όπως και χρυσά στοιχεία για τα υπόλοιπα διακοσμητικά. 

Navy

Βάψτε τους τοίχους σας σε μια ωραία βαθιά απόχρωση του ναυτικού μπλε (navy)  και, στη συνέχεια, σημαδέψτε το βάθος με καθαρές λευκές πινελιές και ζωηρά κλινοσκεπάσματα για μια ισορροπημένη κρεβατοκάμαρα.

navy

Dusty Purple

Αν και το μωβ και το μαύρο δεν φαίνονται το πιο προφανές ζευγάρι για ένα ενήλικο, ήρεμο υπνοδωμάτιο, στην πραγματικότητα συνεργάζονται..πολύ καλά. Προσφέρουν αυτή την απροσδόκητη ηρεμία και μελαγχολία, που κάνουν ένα δωμάτιο, πολύ ελκυστικό.

Σχετικές αναρτήσεις

Φραουλί: Το χρώμα που θα φορεθεί στη διακόσμηση

DecorNews

Σπίτι: Οι ιδανικές αποχρώσεις για κάθε δωμάτιο

DecorNews

Αυτό είναι το χρώμα που λανσάρει η Pantone για το 2022

DecorNews