Decor News
Image default
Χρώμα

Το μαύρο στην διακόσμηση; Δες με ποια χρώματα θα το συνδυάσεις 

Το μαύρο στη διακόσμηση αποτελεί σταθερή αξία και ταιριάζει σε κάθε είδους χώρο. Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να το συνδυάσετε με άλλα χρώματα; 

Κίτρινο: Ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με την μαύρη απόχρωση και απευθύνεται κυρίως σε μοντέρνα σπίτια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κίτρινο σε διάφορα διακοσμητικά, ενώ κρατήστε το μαύρο για τα βασικά κομμάτια του χώρου. 

Κόκκινο: Το κόκκινο και το μαύρο είναι δύο πολύ δυναμικά χρώματα και σε συνεργασία μεταξύ τους δημιουργούν πολλή ένταση. Ο συνδυασμός αυτός ταιριάζει υπέροχα σε κουζίνες καθώς δίνει μια μοντέρνα αίσθηση στον χώρο. Μην τον χρησιμοποιείτε στην κρεβατοκάμαρά σας, όπου θα θέλετε να χαλαρώσετε.

Παλ ροζ: Το παλ ροζ ταιριάζει υπέροχα και απευθύνεται φυσικά σε πιο γυναικεία σπίτια. Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει τέλεια και με ασπρόμαυρη διακόσμηση.

Μπλε: Όλοι λατρεύουν το μπλε και ειδικά όταν συνδυάζεται με μαύρο δίνει ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν πως το μπλε δεν ταιριάζει χρωματικά, αλλά αυτό είναι ένας μύθος που δεν ισχύει.

ΠΗΓΗ: spirossoulis

Σχετικές αναρτήσεις

Σοκολάτα και καραμέλα: Γλυκά ή τα χρώματα του Οκτώβρη;

Decor News

Pantone: Κίτρινο και γκρι, τα χρώματα του 2021

DecorNews

Ανοιξιάτικα αρώματα που φέρνουν χαλάρωση στον χώρο

DecorNews