Decor News
Image default
HOME

Μαξιλάρια που φέρνουν το καλοκαίρι σπίτι σου

Και όχι μόνο στο σπίτι σου. Τα μαξιλάρια είναι από τα καλύτερα διακοσμητικά στοιχεία που μπορείς να έχεις στον χώρο και να σου αλλάξουν το ύφος και την εποχή του έτους.

Ποια είναι τα μαξιλάρια που επιλέγεις συνήθως; Τι σχήμα έχουν και τι αποχρώσεις; τα εναλλάσσεις αναλόγως την εποχή ή κρατάς πάντοτε τα ίδια; Αν ήδη απάντησες σε αυτές τις ερωτήσεις, έχω να σε πληροφορήσω ότι η επιλογή των σωστών μαξιλαριών στη διακόσμηση παίζει ρόλο στο αν ο χώρος θα δείχνει χειμερινός ή καλοκαιρινός.

Οπότε μαζί με τις απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις, πάμε να δούμε μια ακόμη. Τι είδους μαξιλάρια μπορούμε να προσθέσουμε την φετινή σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι στο σπίτι ή τον επαγγελματικό μας χώρο;

Τα ανοιχτόχρωμα

Οι φετινές ανοιχτόχρωμες επιλογές κλείνουν πολύ στο σομόν, το ανοιχτό κεραμειδί, το μπεζ, το ροζ και το λευκό. Επιλογές που αντικαθιστούν το σκούρο και βαθύ κόκκινο, το καφέ και το κυπαρισσί.

Τα μαξιλάρια – ζούγκλα

Μαξιλάρια με αναπαραστάσεις φυτών, ζώων και συνολικά τη φύση που υπάρχει σε μια ζούγκλα σε τροπικά μέρη. Αυτού του είδους τα μαξιλάρια μπορούν να τοποθετηθούν σε ουδέτερους καναπέδες ή να συνδυαστούν με άλλα μαξιλάρια έντονου χρώματος και συμπληρωματικά στη διακόσμηση να τοποθετηθούν φυτά εσωτερικού χώρου.

 

Ρίγες και κρόσια

Ναι ναι, συνδυαστικά, σε ένα μαξιλάρι. Ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις με χοντρές ρίγες σε ποικίλα χρώματα, που φέρνουν λίγο σε navy style, κρατούν όμως και ένα boho στοιχείο μιας και στο τελείωμά τους υπάρχουν κρόσια. Κατά τη γνώμη μου, αν τα προτιμήσετε μη τα συνδυάσετε με κάποιο άλλο στυλ μαξιλαριού.

Όλες οι φωτογραφίες ανήκουν στο pragmatic.

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς ν’ αναζωογονήσετε το σπίτι σας

DecorNews

Σπίτι: Πως να διακοσμήσεις την είσοδο του σπιτιού σύμφωνα με το φενγκ σούι

DecorNews

Αυτό είναι το δωμάτιο που πρέπει να οργανώνεις πρώτο βάσει ειδικών

DecorNews