Decor News
Image default
Κουζίνα

Πιάτα με σχέδια γι’ απολαυστικά καλοκαιρινά φαγητά

Μπαίνοντας στον πρώτο βασικό μήνα του καλοκαιριού, τον Ιούνιο, η διάθεση θέλοντας και μη ανεβαίνει στα ύψη. Αναζητάμε τα νέα καλοκαιρινά πιάτα για να προσθέσουμε στη διακόσμησή μας. Ας τα ανακαλύψουμε παρακάτω.

Δεν δίνεται πάντοτε ιδιαίτερη σημασία στα πιάτα που χρησιμοποιούμε σε ένα σπίτι για το φαγητό, από τα ορεκτικά, μέχρι τα γλυκά και τα συνοδευτικά. Η πρώτη μας αντίδραση είναι να επανδρώσουμε φυσικά το σπίτι με είδη φαγητού, όπως πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα ή μπολ για σαλάτες, αλλά τα παίρνουμε σχεδόν μηχανικά.

Κυρίως αναλογιζόμαστε αν ταιριάζουν με το ύφος της κουζίνας και η αναζήτηση τελειώνει εκεί. Φέτος το καλοκαίρι όμως, η συζήτηση εκεί αρχίζει!

Έχει λανσαριστεί πλέον στην μόδα των ειδών κουζίνας, το πολύχρωμο πιάτο, το πιάτο με τις πιτσιλιές, τις γραμμές και τ’ αφηρημένα ή συγκεκριμένα σχέδια, που φέρνει νέα πνοή στην καλοκαιρινή συλλογή σερβίτσιων.

Οι νέες τάσεις ξεφεύγουν πλέον από τις απλές και μονότονες πορσελάνες ή τα βασικά πιάτα και εξελίσσονται σε καλλιτεχνικά έργα. Πιάτα κομψοτεχνήματα, που αμέσως φτιάχνουν τη διάθεση και ανοίγουν την όρεξη στο φαγητό.

Γιατί έχουν γίνει λατρεία; Γιατί αναδεικνύουν τα καλοκαιρινά χρώματα, ανεβάζουν τη διάθεση πράγματα, προκαλούν να φας σε αυτά και προσδίδουν στυλ στη διακόσμηση σε οποιοδήποτε τραπέζι και αν τοποθετηθούν.

Ειδικά για πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό στο μπαλκόνι/βεράντα/αυλή, δημιουργούν το ιδανικό, πολύχρωμο σκηνικό, με νότες καλοκαιριού.

Δώσε πνοή στο καλοκαιρινό τραπέζι αλλά και στη διακόσμηση του σπιτιού/χώρου σου και σου υποσχόμαστε πως αυτά τα πιάτα θα γίνουν..all time classic!

Που μπορείς να βρεις πολύχρωμα πιάτα με σχέδια: www.anthropologie.com,

www.inart.compragmatic.grwww.karavanclothing.com

Σχετικές αναρτήσεις

Vintage κουζίνα: Πως να την πετύχεις

DecorNews

Κουζίνα: Ποια λαχανικά μπορείς να φυτέψεις στο παράθυρό σου

DecorNews

Τι δεν πρέπει να πλένουμε ποτέ στο πλυντήριο πιάτων

DecorNews