Decor News
Image default
Κουζίνα

Καφές home edition: Ποια καφετιέρα ταιριάζει στην κουζίνα σου

Η αγάπη για τον καλό, ποιοτικό καφέ, αυτόν που μυρίζεις το πρωί και πίνοντας την πρώτη γουλιά νιώθεις αγαλλίαση, αυτό το συναίσθημα μπορείς να το έχεις σπίτι σου, μέσα από μια καφετιέρα.

Μεγάλο πλήγμα του lockdown έχει καταστεί η έλλειψη μιας βόλτας για καφέ, αυτό που κάθεσαι στο τραπέζι και τον απολαμβάνεις μέσα στη μέρα ή νωρίς το απόγευμα, λέγοντας τα νέα με την παρέα σου ή ακόμη και μόνο σου. Αυτή η διαδικασία, μπορεί πλέον να γίνει σπίτι, φτιάχνοντας τον καφέ στη δική σου καφετιέρα και νιώθοντας την ίδια χαρά. Ακόμη και αν ανοίξουν οι χώροι εστίασης, εκείνη πάντα θα σε περιμένει για τον πρώτο, τον ενδιάμεσο ή τον τελευταίο καφέ.

Πώς θα σου φαινόταν αν παρακάτω σου προτείναμε 3 εναλλακτικές προτάσεις, για αγορά της ιδανικής σε σχέση με τον χώρο σου, καφετιέρας, συνδυάζοντας design και ποιότητα γεύσης;

Οι προτάσεις έγιναν από τον Δημήτρη Καρύδα, professional barista

Ξεκινάμε!

Essenza Mini Nespresso Ruby Red

Πρώτη επιλογή η καφετιέρα με κάψουλες. Προσιτή επιλογή για όλους, με εύκολη και γρήγορη χρήση, ο μυρωδάτος καφές της ημέρας φτάνει στα χείλη και μας ξυπνάει. Το στυλ της ταιριάζει σε κάθε ύφος διακόσμησης της κουζίνας. Ακόμη και αν το κόκκινο σας φαίνεται ”χτυπητό” στο μάτι χρώμα, υπάρχει και το μαύρο που είναι all time classic.

Gemilai CRM3605 Coffee Maker Machine Stainless Steel

Εδώ έχουμε μια μέση λύση από οικονομικής απόψεως, με θερμοκρασίες, αξεσουάρ που μπορείς να βάλεις χύμα τον καφέ της επιλογής σου κ με δυνατότητα να παράγεις αφρόγαλο. Η διαδικασία γίνεται περισσότερο απολαυστική, καθώς ετοιμάζεις εσύ τον αλεσμένο καφέ που θα τοποθετηθεί. Το design της καφετιέρας ταιριάζει σε urban style κουζίνες και σε εκείνες που διαθέτουν μεταλλικές λεπτομέρειες.

Μηχανή καφέ Ascaso Dream Sun Yellow

Eδώ έχουμε μια πιο επαγγελματική προσέγγιση από μεγάλη εταιρία παραγωγής μηχανών καφέ με έδρα την Ισπανία. Το ρετρό σχέδιό της, κάνει την καφετιέρα το στολίδι της κουζίνας, που χαίρεσαι να ξεκινήσει η μέρα για να φτιάξεις τον καφέ σου. Με ποιοτική κατασκευή, είναι φιλική προς το περιβάλλον, καθώς χρησιμοποιεί το πλαστικό στο ελάχιστο. Οι δυνατότητές της, πολλές περισσότερες από τις προηγούμενες δύο που κάνουν τον λάτρη του καφέ να την αγαπήσει. Αν η κουζίνα σου θυμίζει κάτι από ”παλιά” ή παντρεύει το ρετρό με το σύγχρονο, αυτή είναι η καφετιέρα σου.

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Τι δεν πρέπει να πλένουμε ποτέ στο πλυντήριο πιάτων

DecorNews

Online Design: Ονειρεμένη κουζίνα από την Gruppo Cucine

DecorNews

Vintage κουζίνα: Πως να την πετύχεις

DecorNews