Decor News
Image default
Lifestyle

Νιλ Πάτρικ Χάρις: Πουλάει το σπίτι του στο Χάρλεμ για 7,3εκ. δολάρια

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις και ο σύζυγός του, ηθοποιός και σεφ Ντέιβιντ Μπέρτκα, αποφάσισαν να αποχωριστούν το αγαπημένο τους σπίτι στο Χάρλεμ.

Το ζευγάρι το αγόρασε για 3,6 εκατομμύρια δολάρια το 2013 και τους πήρε 14 μήνες να το μετατρέψουν από B&B σε μονοκατοικία για αυτούς και τα παιδιά τους. Τώρα o Νιλ Πάτρικ Χάρις και ο σύζυγός του, μετακομίζουν στο Χάμπτον, αφού επένδυσαν 5,5 εκατομμύρια δολάρια σε ένα σπίτι εκεί, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε το παλιό τους σπίτι στη Νέα Υόρκη με 7,3 εκατομμύρια δολάρια.

Το ζευγάρι συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Trace Lehnhoff και την αρχιτεκτονική εταιρεία Povero & Company για τη μετατροπή του ακινήτου, το οποίο χρονολογείται από το 1908. Το ανακαίνισαν αλλά ταυτόχρονα άφησαν άθικτο μεγάλο μέρος της ιστορικής του αρχιτεκτονικής: Oι διακοσμητικές γραμμές στους τοίχους είναι πρωτότυπες, όπως και η ξύλινη σκάλα από πλατάνι και τα δρύινα πατώματα.

Πρόκειται για ένα σπίτι 750 τετραγωνικών μέτρων, με τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μεγάλα μπάνια και δύο WC. Όσοι έχουν μεγαλύτερη οικογένεια (ή που χρειάζονται περισσότερα δωμάτια) μπορούν να μετατρέψουν τον χώρο της βιβλιοθήκης σε υπνοδωμάτιο, αν το επιθυμούν.

Το ιστορικό αυτό σπίτι διαθέτει πολύ καλούς εξωτερικούς χώρους, ξεκινώντας από τον κήπο στην πίσω αυλή. Υπάρχει επίσης μια ξύλινη βεράντα στον τρίτο όροφο, ένα υπαίθριο τζακούζι έξω από το κύριο υπνοδωμάτιο και ένας χώρος ψυχαγωγίας στον τελευταίο όροφο με πέργκολα και μπάρμπεκιου. Συνολικά, αυτά είναι 185 τετραγωνικά μέτρα επιπλέον.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με ανέσεις που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στο σπίτι μας, με κυριότερο τον ιδιωτικό κινηματογράφο που διαθέτει τη δική του ξεχωριστή είσοδο. Στο υπόγειο υπάρχει γυμναστήριο, κάβα και αίθουσα παιχνιδιών όπου έπαιζαν τα δίδυμα του ζευγαριού.

Για το τέλος αφήσαμε το μυστικό γραφείο του Χάρις. Στο μπαρ, βρίσκεται μια vintage αφίσα που απεικονίζει έναν μάγο. Πιέζοντας τον βολβό του ματιού του μάγου ανοίγει μια μυστική πόρτα που οδηγεί στο γραφείο του πρωταγωνιστή του “How I met your mother”.

 

Πηγή: Lifo

Σχετικές αναρτήσεις

Λονδίνο: Το υπερυψωμένο πάρκο στα πρότυπα του High Line

DecorNews

Χειμερινές διακοπές σε δεντρόσπιτο στην Πελοπόννησο

DecorNews

Βαν Γκογκ: Το πιο ακριβό μπουκέτο γλαδιόλες πωλείται 10 εκ. δολάρια

DecorNews