Decor News
Image default
NEWS

Αυτό είναι το ισπανικού στυλ σπίτι της Nina Dobrev στο Hollywood

Τη γνωρίσαμε στο Vampire Diaries. Ήταν η πανέμορφη, έντονη παρουσία που ερωτεύτηκε τα δυο αδέρφια βαμπίρ, μέχρι που μεταλλάχθηκε και εκείνη. Σήμερα, αρκετά επιτυχημένα χρόνια αργότερα, η Nina Dobrev μας ξεναγεί στο σπίτι της.

Χτισμένο το 1920 και προσεκτικά διατηρημένο από τότε, το ισπανικού στυλ σπίτι της Nina Dobrev είναι ο ορισμός του πολιτισμικού θεάματος, του αρμονικού συνδυασμού υφασμάτων και χρωμάτων και της απλόχερης φιλοξενίας.

Χαρακτηρίζεται από το λευκό, το οποίο κυριαρχεί από το εξωτερικό, μέχρι το εσωτερικό. Είναι ευάερο και ευήλιο και προκειμένου να ”σπάσει” η επιβολή του λευκού, έχουν χρησιμοποιηθεί κάποια έντονα στοιχεία, τόσο σε χρώματα όσο και σε υλικά.

Το τζάκι για παράδειγμα, χαρακτηριστικό του σπιτιού, είναι μαύρο, ενώ το ίδιο σκούρα είναι τα περιβλήματα από κάποιες λάμπες περιμετρικά του σπιτιού.

Ο ανοιχτός χώρος της κουζίνας και της τραπεζαρίας, είναι κάτι το οποίο λατρεύει η διάσημη ηθοποιός, μιας και μπορεί ταυτόχρονα να μιλάει με τους καλεσμένους της και να μαγειρεύει. Τα πλακάκια της κουζίνας είναι σε χρώμα τερακότας, ενώ τα ντουλάπια είναι στο χρώμα της ελιάς, λίγο πιο ανοιχτό, με χρυσά πόμολα στη μέση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το μπάνιο σε έντονες μπλε αποχρώσεις μιας και έχει κρατήσει τον χαρακτήρα του πριν την ανακαίνιση. Η Nina Dobrev δεν θέλησε να το αλλάξει ιδιαίτερα, γιατί τα πλακάκια, τα σχέδια πάνω τους και η υφή, ήταν από μόνα τους μοναδικά και πανέμορφα.

Η κρεβατοκάμαρα έχει μια μείξη έθνικ και μοντέρνου με χαρακτηριστική κεφαλή ζώου που βρίσκεται εντοιχισμένο και καλά στερεωμένο πάνω από το κρεβάτι, ακριβώς στη μέση του τοίχου.

Ας ανακαλύψουμε και τους υπόλοιπους χώρους του πολύμορφου σπιτιού στο βίντεο που ακολουθεί!

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η σύγχρονη ζωγράφος Aliona Dyegtyarova ξεδιπλώνει συναισθήματα μέσα από τις ‘’fluid art’’ δημιουργίες της

DecorNews

Το φιλί του Ηλία Παπαηλιάκη και η όψη της Αθήνας

DecorNews

Το σπίτι του Travis Scott και της Kylie Jenner πωλείται για 26,5 εκ. δολάρια

DecorNews