Decor News
Image default
Επαγγελματικός χώρος

Tips: Φενγκ Σούι στο γραφείο για να δουλεύεις με ηρεμία

Αν ένας χώρος οφείλει να προσφέρει ηρεμία και άνεση κινήσεων και σκέψεων, αυτός είναι το γραφείο. Με το Φενγκ Σούι μπορείς να τον διαμορφώσεις σε ένα Ζεν και δημιουργικό τόπο.

Πώς θα γίνει; Παρακάτω σου έχουμε μερικές προτάσεις. Πριν από αυτό όμως, ας δούμε λίγο καλύτερα τι είναι το Φενγκ Σούι. Μπορεί να μην είναι πολύ διαδεδομένη στη χώρα μας αλλά αυτή η αρχαία τέχνη που έχει αναπτυχθεί εδώ και 3.000 χρόνια στην Κίνα, απασχολεί πάρα πολύ κόσμο, επαγγελματίες και ιδιώτες, όταν φτιάχνουν τα σπίτια και τα γραφεία τους. Πιο συγκεκριμένα, έχει να κάνει με την ισορροπία της ενέργειας μέσα σ’ έναν χώρο με σκοπό την επιτυχία και την ισορροπία σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας.

Αυτή η ισορροπία, χρειάζεται στον απείρως στο χώρο όπου φροντίζουμε να περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας. Ας δούμε πως μπορεί να επιτευχθεί.

  • Προσανατολίστε σωστά το γραφείο Οι ειδικοί του Φενγκ Σούι θα σας έλεγαν πως η θέση του γραφείου είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε. Αν κοιτάτε προς τη λάθος κατεύθυνση μπορεί να χαλάσετε την ενεργειακή ισορροπία του γραφείου σας. Το ιδανικό είναι να βάλετε το γραφείο σε σημείο που να κοιτάει προς την πόρτα και να έχει και τοίχο από πίσω για σταθερότητα. Μην βάλετε ποτέ το γραφείο σας μπροστά από πόρτα ή παράθυρο.

office

  • Κρύψτε τα καλώδια και το χάος του γραφείου σας Αν έχετε πολλά καλώδια στο πάτωμα να δημιουργούν έναν χαμό, καλό θα ήταν να τα κρύψετε. Οι ειδικοί λένε πως η ακαταστασία σταματάει τη ροή της ενέργειας, σας δημιουργεί άγχος και επομένως δίνει στον χώρο αρνητική ενέργεια. Κρύψτε τα καλώδια κάτω από το γραφείο σας.
  • Διακοσμήστε με τη σωστή τέχνη Σε ένα γραφείο που δημιουργείται με τους κανόνες του Φενγκ Σούι πρέπει να υπάρχουν πίνακες, έργα τέχνης και φωτογραφίες που εμπνέουν και σας κάνουν πιο δημιουργικούς και παραγωγικούς. Προσθέστε λουλούδια και όμορφη τέχνη, κρεμάστε εικόνες με εμπνευσμένα αποφθέγματα που συμβολίζουν όλα όσα θα θέλατε να πετύχετε.

grafeio

Ζεν mode on!

Σχετικές αναρτήσεις

Τα 7 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που ανήκουν σε γυναίκες

DecorNews

El Chapo: Ο βαρόνος που έκανε τη φυλακή κέντρο έμπνευσης επαγγελματικού χώρου

DecorNews

Chasalevris Customized Furniture: Εξειδίκευση στις εξωτερικές κατασκευές των ξενοδοχειακών μονάδων

DecorNews