Decor News
Image default
Επαγγελματικός χώρος

Τα 7 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που ανήκουν σε γυναίκες

Ολόκληρος ο Μάρτιος είναι μια γιορτή αφιερωμένη στις γυναίκες. Στη δύναμη τους, τη θέληση, την όρεξη να φέρουν τα πάνω κάτω για καλό σκοπό στην κοινωνία και την προσθήκη του δικού τους λιθαριού σε πολλούς τομείς. Όπως είναι και ο τομέας των ξενοδοχειακών.

Τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία από άποψη τοποθεσίας και design, ανήκουν σε γυναίκες. Γυναίκες που με την προσεκτική και ενδελεχή τους ματιά, έφτιαξαν ξενοδοχεία – οπτικά διαμάντια.

Ας τα δούμε παρακάτω

Angama Mara, Maasai Mara, Κένυα

Η Nicky Fitzgerald είναι ιδιοκτήτρια ενός safari ξενοδοχείου στο Maasai Mara (αποτελεί μάλιστα ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της ταινίας «Out of Africa»). Η κόρη της Kate την βοηθάει επίσης. Το ξενοδοχείο Angama Mara προσφέρει 30 δωμάτια, χώρο για πικ-νικ, κέντρο fitness, βιβλιοθήκη και πισίνα.

 

D’Angleterre, Κοπεγχάγη

Το ξενοδοχείο d’Angleterre βρίσκετε στην κεντρική πλατεία της πόλης της Κοπεγχάγης, Kongens Nytorv, και άνοιξε το 1755. Η Else Marie Remmen είναι η ιδιοκτήτρια και έχει πάθος για το design. Το ξενοδοχείο διαθέτει κομψό σκανδιναβικό design, ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin, ένα champagne bar και ένα spa.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

Σχετικές αναρτήσεις

Chasalevris Customized Furniture: Η επιτομή στις προσωποποιημένες κατασκευές επίπλου

DecorNews

Chasalevris Customized Furniture: Εξειδίκευση στις εξωτερικές κατασκευές των ξενοδοχειακών μονάδων

DecorNews

Tips: Φενγκ Σούι στο γραφείο για να δουλεύεις με ηρεμία

DecorNews