Decor News
Image default
NEWS

NISI: GLAMPING ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ & ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Και δεν είναι ένα απλό camping. Το NISI είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία, στημένη αρχιτεκτονικά ν’ αποπνέει άνεση, χαλάρωση ξεγνοιασιά.

Το να κάνεις camping στο NISI δεν είναι απλά να μένεις σε μια σκηνή, που έχεις πάρει από το σπίτι και μπορείς να τη στήσεις σε συγκεκριμένη περιοχή. Σε αυτό το concept υπάρχει μια παραπάνω ‘’πολυτέλεια’’, ενώ γίνεσαι ένα με τη φύση.

Έχεις τη δική σου άνεση επιλογής ανάμεσα σε σκηνή, όπου είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρισμό, θέρμανση, ανεμιστήρα, κρεβάτι και χαλί. Αναλόγως το μέγεθος που θα διαλέξεις μπορεί να έχει και παραπάνω κρεβάτια ή τραπεζάκι στο εσωτερικό του. Βγαίνοντας από τη σκηνή, έχεις την δική σου ‘’αυλή’’, ώστε να μαγευτείς τις απογευματινές ώρες από το τοπίο και τον καθαρό αέρα.

Η αρχιτεκτονική του πολυχώρου απαρτίζεται από συγκεκριμένη έκταση που βρίσκονται οι σκηνές και τα σπιτάκια διαμονής. Εδώ αξίζει να προσθέσουμε ότι, υπάρχει πληθώρα επιλογών καταλυμάτων. Ενδεικτικά, αναφέρουμε το Eco House, το Tiny Home, τα Bungalows και φυσικά τις σκηνές.

Απέναντι από τα καταλύματα, διασχίζοντας πολύ σύντομο δρομάκι φτάνεις στο εστιατόριο και το καφέ – μπαρ όπου μπορείς ν’ απολαύσεις πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, από ειδικά διαμορφωμένο μενού και ποικίλες επιλογές σε snacks.

Στην υπόλοιπη έκταση, υπάρχουν αμέτρητες δραστηριότητες και αθλοπαιδιές όπου μπορούν να επιδοθούν μικροί και μεγάλοι.

Το μέρος αποτελεί ένα καταφύγιο, λίγο μακριά από την πόλη, όπου μπορείς πραγματικά να νιώσεις τη φύση να σε αναζωογονεί και να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Κοντά στο NISI υπάρχει παραλία όπου μπορείς να κάνεις και surf ή να κολυμπήσεις. Περπάτησε κατά μήκος της παραλίας, κάνε γιόγκα, ποδήλατο ή εκδρομή σε κοντινά μέρη.

Εμείς περάσαμε ένα διήμερο (όταν όλα ήταν ανοιχτά και επιτρεπτά) και το πόρισμα βγήκε..! Ανυπομονούμε να ξανά πάμε μόλις ανοίξουν!

Βρες το NISI με ένα κλικ εδώ

Σχετικές αναρτήσεις

Η οικία του συνιδρυτή της εφαρμογής Calm, Michael Acton Smith

DecorNews

Λυκαβηττός: Ξεκίνησε το έργο αναζωογόνησής του

DecorNews

Seajets World Champion: Η Formula ”πλέει” στη θάλασσα με την υπογραφή της Vipart

DecorNews