Decor News
Image default
NEWS

Naomi Campbell: Η πολυτελής βίλα του ξακουστού μοντέλου

Η φήμη της Naomi Campbell φτάνει σε όλο τον κόσμο. Με παγκοσμίως αναγνωρισμένη δουλειά, ταλέντο και ανυπέρβλητη ομορφιά, το μοντέλο παρουσιάζει την πολυτελή βίλα της στην Κένυα.

Στο άκουσμα του μέρους μπορεί να ξαφνιάζεται ο κόσμος και όμως η Naomi Campbell βρήκε το ησυχαστήριό της στην Κένυα. Μέσα στο τροπικό κλίμα, τη ζεστή ατμόσφαιρα και το σαφάρι, τοποθέτησε το βασίλειό της που μας αποσβολώνει με την αισθητική και τα έπιπλά του.

Κυριαρχεί φυσικά το ξύλο, σχεδόν σε όλη την βίλα. Υπάρχουν one piece έπιπλα, δηλαδή έπιπλα που δεν φτιάχνονται ξανά με τον ίδιο τρόπο, απέραντοι χώροι και το βασικό χαρακτηριστικό που θα μπορούσαμε να πούμε, είναι ότι, σχεδόν σε όλο το σπίτι, μπορείς να ζήσεις.. έξω!

Στους εξωτερικούς του χώρους, πολύ σωστά. Υπάρχουν ανοιχτά δωμάτια σε όλο το μήκος και πλάτος. Μεγάλη σάλα για φαγητό με ανεμιστήρες από πάνω, δωμάτιο για παιχνίδια και δραστηριότητες που εποπτεύει όλη την κάτω αυλή και 4 πισίνες.

Η πολυτελής βίλα διαθέτει επίσης ξεχωριστή περιοχή με αυτόνομα σπίτια, στα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν πολλά άτομα και να έχουν τον δικό τους χώρο και χρόνο χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Μετά από τις εν λόγω εγκαταστάσεις μεταφερόμαστε στον χώρο του σπα. Μια ολόκληρη μονάδα σπα, υπάρχει εντός, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται το σώμα και το μυαλό για αναζωογόνηση.

Κλείνουμε με το υπερπολυτελές δωμάτιο της Naomi Campbell, το οποίο χαρακτηρίζεται για τις αυθεντικές φωτογραφίες με απεικόνιση παιδιού, λιονταριών και πολλών ακόμη στοιχείων που παρουσιάζουν την Κένυα με όλα της τα στοιχεία.

Το μοντέλο λατρεύει την περιοχή, το αποδεικνύει περίτρανα σε όλη την βίλα καθώς διάλεξε όλα τα έπιπλα να φτιαχτούν εκεί από μάστερς του είδους. Η βίλα αντικατοπτρίζει την επιβλητική και ενστικτώδη αύρα της Naomi Campbell. Απολαύστε!

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η σύγχρονη ζωγράφος Aliona Dyegtyarova ξεδιπλώνει συναισθήματα μέσα από τις ‘’fluid art’’ δημιουργίες της

DecorNews

Cottagecore: Η αγροτική αισθητική..στην πόλη!

DecorNews

Λυκαβηττός: Ξεκίνησε το έργο αναζωογόνησής του

DecorNews