Decor News
Image default
Lifestyle

Η Kendall Jenner ανοίγει το πολυτελές σπίτι της

Η Kendall Jener είναι γόνος της πασίγνωστης οικογένειας των Kardashians. Η μητέρα της Kris και ο τότε άνδρας της Bruce (πλέον Caitlyn Jenner) απέκτησαν δυο πανέμορφες κόρες και την Kendall και την Kylie Jenner. Και οι δυο ανήκουν στους πλέον δισεκατομμυριούχους.

Το σουπερμόντελ Kendall Jenner πριν από λίγους μήνες άνοιξε το σπίτι της στο Architectural Digest και αυτό που αντικρύσαμε είναι ισάξιο του προσωπικού της αντικτύπου.

Ευρύχωροι χώροι, ευάεροι και ευήλιοι. Μάλιστα το δεύτερο όπως εξομολογήθηκε η Kendall το επιθυμούσε όσο τίποτα. Σχεδόν με το καλωσόρισμα αντικρύζουμε ένα έργο του James Turrell όπου είναι φωτεινός ωοειδής πίνακας σε ροζ απόχρωση για διαλογισμό και αποτελεί το προσωπικό σημείου συγκέντρωσης της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Στο σαλόνι δεσπόζουν γήινες αποχρώσεις με πινελιές του πράσινου, του μπλε, του απαλού βεραμάν, ψηλές κουρτίνες, λουλουδένια μαξιλάρια καναπέ, ένα μεγάλο φυτό και ένα ζεστό τζάκι.

Το σπίτι διαθέτει ένα μπαρ για σπέσιαλ κοκτέιλς και δίπλα του βρίσκεται ένα μυστικιστικό, σε σκούρες αποχρώσεις με στοιχεία της φύσης, μπάνιο. Προχωρώντας περισσότερο στο εσωτερικό, ανακαλύπτουμε το γραφείο του μοντέλου, το διαμπερές χολ που συνορεύει με την αυλή και λούζεται στον ήλιο και το καλλιτεχνικό δωμάτιο για ζωγραφική, όπου κυριολεκτικά κάθε σπιθαμή είναι και ένας αξιοποιήσιμος καμβάς.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του σπιτιού αποτελεί η μοναστηριακού τύπου ξύλινη τραπεζαρία με τις mix and match καρέκλες. Δεν είναι όλες ίδιες και αυτό προσδίδει βάθος στον χώρο. Τον πάνω όροφο συμπληρώνει η πανέμορφη ζεστή κουζίνα με μάρμαρο και σκούρο πράσινο χρώμα που δεν κουράζει, το δωμάτιο χαλάρωσης με λευκούς καναπέδες και ο εξωτερικός χώρος διασκέδασης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Στον κάτω όροφο υπάρχει ένα fitiing room, ένα δωμάτιο καλλωπισμού και το θεαματικό υπνοδωμάτιο της Kendall. Ξεκινά με σαλόνι υποδοχής και λεζάντα με νέον και φτάνουμε πιο μέσα στην κρεβατοκάμαρα με το κρεβάτι να δεσπόζει κυριαρχικά. Υπάρχει ένα τζάκι διπλής όψης, αναπαυτικές πολυθρόνες και ένα σποτ για τσάι.

Highlight αποτελεί το μπάνιο με τη χρυσή μπανιέρα, οι παλιές ιταλικές πόρτες εκκλησίας ως στοιχείο διακόσμησης και η πισίνα στην αυλή που συνορεύει με την κρεβατοκάμαρα. 

Σας αφήνουμε παρακάτω και το βίντεο για να χαθείτε στην υψηλή αισθητική, την πολυτελή απλότητα και την διακοσμητική δημιουργία.

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Gwyneth Paltrow: Το σπίτι της σκορπίζει καλαισθησία, φιλοξενία και άνεση

DecorNews

Ένα κυκλαδίτικο διαμέρισμα στο Θησείο

Decor News

Archipelago House: Μίνιμαλ κατοικία στη Σουηδία με ”άρωμα” Ελλάδος

DecorNews