Decor News
Image default
Lifestyle

Η Louis Vuitton μεταμόρφωσε την αυλή του Λούβρου σε παιδική χαρά

Το στούντιο PlayLab Inc με έδρα το Λος Άντζελες δημιούργησε μια μεγεθυμένη παιδική χαρά με μια κίτρινη εντυπωσιακή πίστα στο Μουσείο του Λούβρου με ελικοειδή μονοπάτια με κύκλους 360 μοιρών μπροστά από τους τοίχους του μουσείου για την επίδειξη ανδρικών ενδυμάτων του Louis Vuitton για την άνοιξη καλοκαίρι 2023 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.

Η επίδειξη που έγινε στο Carré du Louvre, μία από τις κύριες αυλές του πρώην παρισινού παλατιού, περιελάμβανε μια συλλογή που σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από την ομάδα του στούντιο του Vuitton μετά τον θάνατο του Virgil Abloh και την τελευταία του συλλογή για τον οίκο νωρίτερα το 2022.

“Μια γιγαντιαία πίστα αγώνων παιδικών παιχνιδιών γίνεται ένας δρόμος με κίτρινα μονοπάτια φαντασίας, μια εξελικτική διαδρομή για το μυαλό, όπου οι παιδικές φαντασιώσεις ζωντανεύουν”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Louis Vuitton.

Λουβρο

“Είναι μια μετάβαση από την αφέλεια στην εκλέπτυνση που αντανακλάται σε μια συλλογή που εξυψώνει τα σύμβολα της παιδικής ηλικίας μέσα από το savoir-faire του οίκου”.

Γιγαντιαία κόκκινα μπαλόνια, στολισμένα με το λογότυπο LV του Louis Vuitton, τοποθετήθηκαν σε όλη την αυλή πάνω στο πλακόστρωτο δάπεδό της, το οποίο υπερτόνισε ακόμη περισσότερο το παιδικό θέμα της επίδειξης.

Οι αποχρώσεις του πράσινου κάλυπταν τα σκαλοπάτια από τα πλακόστρωτα δάπεδα μέχρι τον κίτρινο διάδρομο, στον οποίο οι καλεσμένοι κάθονταν σε μία μόνο σειρά που εκτεινόταν κατά μήκος των τοίχων της πίστας αγώνων.

Η συλλογή είχε θέμα το παιχνίδι και η επίδειξη ξεκίνησε με μια μπάντα χορευτών που κυμάτιζαν τη σημαία Louis Vuitton.

Οι χαρακτηριστικοί κώδικες που δημιούργησε ο Abloh κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Louis Vuitton εξακολουθούσαν να είναι εμφανείς σε όλη την επίδειξη.

λουβρο

Υφάσματα τυπωμένα με από ανάγλυφα περίτεχνα γαλλικά καλούπια διακόσμησης με έμπνευση από τη φύση συνδέουν τους αρχιτεκτονικούς δεσμούς του Abloh και τους εσωτερικούς χώρους του 18ου αιώνα στο σκηνικό της επίδειξης και τα ντελικάτα τους σχέδια που καθορίζουν τους ανακτορικούς εσωτερικούς χώρους της παρισινής αρχιτεκτονικής.

Σχετικές αναρτήσεις

Εξοχική κατοικία στην Ανάβυσσο με αέρα καλοκαιριού

DecorNews

Αυτά είναι τα μυστικά για budget – friendly διακόσμηση

Decor News

Bulgari: Η σμαραγδένια πρόσοψη του οίκου από ανακυκλωμένα μπουκάλια

DecorNews