Decor News
Image default
Lifestyle

Vintagelovers: Δώρα με αγάπη για την οικογένεια

Σήμερα το άρθρο έχει vintage αέρα. Αυτόν που σε πηγαίνει λίγο πίσω στον χρόνο, με αντικείμενα – αντίκες, φωτογραφία με σέπια φίλτρα και καλά, ποιοτικά προϊόντα από υλικά που αντέχουν στον χρόνο.

Οι αλλαγές στη διακόσμηση επαγγελματικών και οικιακών χώρων έχει περάσει με τα χρόνια από πολλές αλλαγές στο στυλ. Ρετρό, vintage, minimal, patterns και πολλά ακόμη. Αυτό όμως, που παρόλη την πάροδο των ετών έχει μείνει αναλλοίωτο είναι το vintage.

Άλλωστε το λέει εξ’ ορισμού και το όνομά του. Οτιδήποτε παλιό, πάνω από 20ετία, θεωρείται vintage. Πολλοί σύγχρονοι interior και exterior designers έχουν διαμορφώσει χώρους σε vintage στυλ, συνδυάζοντας αντικείμενα και χρωματικές παλέτες, που αποδίδουν εξαίσια το αποτέλεσμα.

Τι πιο ωραίο από το να μπορείς να δημιουργήσεις έναν vintage χώρο που θα μπορείς να το διατηρήσεις σαν στυλ για πολλά χρόνια; Εδώ υπάρχει και κάτι ακόμα πιο ωραίο. Το vintage style που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση παιδικού δωματίου στην χρήση αξεσουάρ για μωρά και παιδιά.

Ξεπερνώντας λοιπόν το βασικό ενήλικο vintage, το vintagelovers.gr είναι το ιδανικό online κατάστημα για vintage παιδικές αλλά και ενήλικες αγορές (κυρίως γονέων, αλλά όχι μόνο). Με τεράστια γκάμα στην κατηγορία των ειδών που προσφέρει, το vintagelovers κατακτά τους lovers του παλιού που έχει συναντήσει τα στοιχεία του σύγχρονου, χωρίς όμως να χάσει τον προσανατολισμό του.

Είδη σπιτιού και διακόσμησης, παιδικά αξεσουάρ, θεματικά προϊόντα ( υπερήρωες, γοργόνες, για την μητέρα, για τον πατέρα, σύννεφα, πρίγκιπες και πριγκίπισσες), καθώς και διακόσμηση μυστηρίων, όλα διατίθενται μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών.

Ας αφήσουμε όμως τα λόγια και ας μιλήσει το site από μόνο του: Κλικ εδώ

Μερικές δικές μας επιλογές είναι οι εξής:

Φυσικό Κατάστημα: Λεβίδου 16 Κηφισιά, TK 14562

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Οικογένεια μεταμόρφωσε λεωφορείο σε διαμέρισμα

DecorNews

Η Louis Vuitton μεταμόρφωσε την αυλή του Λούβρου σε παιδική χαρά

DecorNews

Ένα κυκλαδίτικο διαμέρισμα στο Θησείο

Decor News