Decor News
Image default
Lifestyle

Πως να επιλέξετε νυφικές πετσέτες στον γάμο σας

Ίσως να έχετε ήδη σκεφτεί πως θα στολίσετε το κρεβάτι του γάμου σας και να έχετε αγοράσει τα σεντόνια και το κουβερλί σας. Έχετε όμως σκεφτεί τις πετσέτες σας στον γάμο; Ως νεόνυμφο ζευγάρι θα θέλετε μετά το μπάνιο σας να τυλιχθείτε σε καινούριες, γιορτινές πετσέτες που θα ταιριάζουν στην ημέρα, ενώ ακόμη και για το στολισμό του μπάνιου σας, μπορείτε να επενδύσετε σε λευκές πετσέτες, στολισμένες με κάθε λογής δαντέλες ή κεντήματα.

Οι νυφικές πετσέτες δεν είναι ανάγκη να είναι πολύ κλασσικές, ούτε απαραίτητα λευκές. Σημαντικό είναι να ταιριάζουν στο προσωπικό σας γούστο αλλά και στο μπάνιο σας αν πρόκειται να στολίσουν το χώρο όταν θα φτάσουν οι καλεσμένοι σας.

 Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν με τα σεντόνια ή το κουβερλί που έχετε επιλέξει για το δωμάτιό σας, καθώς θα χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά.

Αν επιθυμείτε μη συμβατικό στυλ στις πετσέτες σας μπορείτε να επιλέξετε λευκές ή εκρού πετσέτες με απλές χρωματιστές γραμμές ή χωρίς σχέδια. Aπλή αλλά εξίσου εντυπωσιακή επιλογή αποτελούν οι ζακάρ, ανάγλυφες πετσέτες, ενώ για μια διαφορετική πινελιά τολμήστε διακριτικά χρώματα όπως το ροζ, το σάπιο μήλο και το γαλάζιο.

Στην αγορά θα βρείτε πολλές επιλογές για νυφικές πετσέτες, κυρίως σε άσπρο, εκρού και μπεζ χρώμα, στολισμένες με όμορφες δαντέλες, κρυσταλάκια (στρας) ή κεντήματα.

Δείτε περισσότερα στο Ετοιμάζω Γάμο 

Σχετικές αναρτήσεις

Niliaitta: Η καμπίνα που αιωρείται στο φιλανδικό δάσος

DecorNews

Βαν μετατρέπεται σε εντυπωσιακό μικροσκοπικό σπίτι

DecorNews

Νιλ Πάτρικ Χάρις: Πουλάει το σπίτι του στο Χάρλεμ για 7,3εκ. δολάρια

Decor News