Decor News
Image default
Lifestyle

Βύρωνος Πολιτεία: Η πόλη-στέκι μέσα στην.. πόλη!

Μια ολόκληρη πολιτεία καλού φαγητού, κρασιού και κοκτέιλ βρίσκεται μέσα στην ‘’πολιτεία’’ της Αθήνας. Και εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα στον τομέα της διασκέδασης, από service, μέχρι design, το Βύρωνος Πολιτεία σε εκπλήσσει.

 

Μια δημιουργημένη πόλη που θυμίζει την παλιά Αθήνα, με παραμυθένιο σκηνικό και υπέροχους χρωματισμούς έχει εγκατασταθεί στην περιοχή του Βύρωνα και γίνεται το στέκι ολοένα και περισσότερου κόσμου, κατακτώντας τα πρωτεία στην εστίαση!

Αρχιτεκτονική άλλης εποχής

Κάνοντας το πρώτο βήμα από την οδό Κωνσταντινουπόλεως 97 στην παραμυθένια πόλη, μαγεύεσαι από την αρχιτεκτονική δομή της, μιας και μπαίνεις σε ένα χρονοντούλαπο που σε μεταφέρει στον κόσμο της παλιάς καλής Αθήνας, με τα μεζεδοπωλεία, τους ‘’καφενέδες’’, τα πεντανόστιμα μεζεδάκια και τα βραδινά ποτά της.

Κι έτσι είναι ακριβώς. Το μαγαζί έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο που χωρίζεται σε επίπεδα και θεματικές. Από την κάτω αυλή του για κρασάκι και μεζέδες, το εσωτερικό του που διοργανώνονται live βραδιές, μέχρι την ταράτσα και τα μπαλκόνια του με θέα την Αθήνα, η Πολιτεία είναι διακοσμημένη με επιγραφές, ταμπέλες, σλόγκαν και αφισο-πίνακες της παλιάς Αθήνας.

Όλος ο κόσμος μια παρέα

Όλος ο κόσμος γίνεται μια παρέα, παρόλη την απόσταση που έχουν τα τραπέζια μεταξύ τους (μέτρα ασφαλείας). Είναι τόσο οικογενειακό και παράλληλα άνετο το κλίμα, που δεν γίνεται παρά να μυηθείς στον κόσμο του Βύρωνος Πολιτεία, ν’ απολαύσεις το κρασί, το ποτό ή το φαγητό σου και να διασκεδάσεις χαλαρώνοντας και αφήνοντας τη μουσική και την παρέα να σε παρασύρουν.

Το Βύρωνος Πολιτεία είναι το νέο στέκι και ήρθε για ν’ απογειώσει τα πρωινά και τα βράδια μας!

Σχετικές αναρτήσεις

Genesis: Το σκάφος – πλωτή εκκλησία στο Λονδίνο

DecorNews

Niliaitta: Η καμπίνα που αιωρείται στο φιλανδικό δάσος

DecorNews

Η διακόσμηση του σπιτιού αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σου

DecorNews