Decor News
Image default
Κουζίνα

Online Design: Ονειρεμένη κουζίνα από την Gruppo Cucine

Η χρονιά που διανύουμε, χαρακτηρίζεται πολύ εύκολο από τον όρο online. Πρόσθεσε δίπλα και το Design και καλώς ήρθες στο Online Design της Gruppo Cucine.

Η παραμονή μας στα σπίτια, έχει κάνει τις αγορές δια ζώσης πολύ δύσκολες, ως και ακατόρθωτες με τα συνεχή lockdown και κρατάνε κλειστά τα φυσικά καταστήματα. Όλοι εμείς λοιπόν που επιθυμούμε να κάνουμε αγορές, μπαίνουμε online στα αγαπημένα μας sites και κάνουμε ατελείωτο scrolling μέχρι να βρούμε αυτό που θέλουμε.

Και όσο ο χρόνος περνάει, τόσο πιο πολύ οι αγορές μας επικεντρώνονται όχι σε ρούχα, αλλά σε είδη του σπιτιού ή σε ανακαινίσεις ολόκληρων χώρων, όπως είναι οι κουζίνα μας. Σε αυτό το σημείο κάνω την εξής ερώτηση: Αν σου έλεγα ότι μπορείς να σχεδιάσεις την κουζίνα των ονείρων σου, από την άνεση του σπιτιού σου, θα το πίστευες;

Και όμως, είναι αλήθεια! Η Gruppo Cucine, φροντίζει ώστε να όλα να προχωρούν κανονικά στην καθημερινότητα, γι’ αυτό εξασφαλίζει την online περιήγηση και τον σχεδιασμό σε πραγματικό χρόνο, της κουζίνας σας μαζί με κάποιον από τους εξειδικευμένους συμβούλους διακόσμησης της εταιρίας.

Τα βήματα είναι απλά και μπορείς να τ’ ανακαλύψεις εδώ: www.gruppocucine.gr

Μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία online design, έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις ιδανικές προτάσεις για κάθε επιθυμία, που ξεχωρίζουν για την εργονομία τους και τον σχεδιασμό τους.

Η δημιουργία της κουζίνας βήμα-βήμα, ακόμη και σε περίοδο καραντίνας, στέφεται με επιτυχία και σωστή οργάνωση, από τους ειδικούς της Gruppo Cucine. Ο χώρος όπου περνάμε πολλές, δημιουργικές, κεφάτες και λαχταριστές ώρες, φτιάχνεται με εφαρμοσμένη τεχνογνωσία.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Κουζίνα: Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης

DecorNews

Κουζίνα: Ποια λαχανικά μπορείς να φυτέψεις στο παράθυρό σου

DecorNews

Πιατάκια με βεντούζες: Η λύση για το φαγητό του μωρού σας

DecorNews