Decor News
Image default
DIY

Αέρινη διακόσμηση με καπέλα: Οι 3 τρόποι να την πετύχεις

Οι ιδέες διακόσμησης δεν στερεύουν ποτέ. Πάντοτε θα βγαίνουν ευφάνταστες δημιουργίες. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα επικεντρωθούμε στη διακόσμηση του χώρου με καπέλα. Κυρίως τα ψάθινα – καλοκαίρι γαρ -.

Σχεδόν όλοι μας έχουμε κάπου καταχωνιασμένα καπέλα μέσα στο σπίτι. Εντάξει μπορεί να μην είναι καπέλ-α αλλά καπέλ-ο, αλλά υπάρχει. Ακόμη και αν δεν μας βρίσκεται, μπορούμε να προμηθευτούμε εύκολα από κάποιο μαγαζί σε νησί ή πόλη.

Αντί να το κρατήσουμε στοιβαγμένο ανάμεσα σε εξίσου μη αξιοποιήσιμα πράγματα στην αποθήκη μας, μπορούμε να το διακοσμήσουμε στον χώρο. Είτε τον επαγγελματικό, είτε τον προσωπικό. Ας δούμε με ποιους 3 τρόπους θα γίνει αυτό.

Σε κουνιστή καρέκλα στον χώρο

Μια γωνιά όπου θα υπάρχει μια κουνιστή ψάθινη ή ξύλινη καρέκλα και στην γωνία της μιας της πλευράς θα φιλοξενήσει ένα καπέλο, είναι μια instagramική πρόκληση για κάθε διακόσμηση και χώρο που θα την φιλοξενήσει. Ακόμη και αν δεν μας βολεύει η κουνιστή καρέκλα, μπορούμε να τοποθετήσουμε μια σταθερή που να παραπέμπει όμως σε vintage στυλ για να ταιριάζει με το καπέλο!

Σε εντοιχισμένη κρεμάστρα

Οι καλόγεροι ρούχων ή οι κρεμάστρες απλού τύπου δεν ταιριάζουν στο στυλ του κρεμαστού καπέλου. Τα καπέλα και δη τα ψάθινα θέλουν εντοιχισμένες κρεμάστρες vintage στυλ. Προτιμήστε να κρεμάσετε ένα ή δυο καπέλα σε αποχρώσεις της κρεμάστρας.

Άτακτα κρεμασμένα στον τοίχο

Η επιλογή κρεμάσματος καπέλων σε ποικίλα μεγέθη αλλά παρόμοιες χρωματικές παλέτες σε γωνιές του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου, προσδίδουν αμέσως προσωπικότητα στο σημείο τοποθέτησης. Ο κατάλληλος αριθμός θα διαμορφωθεί αναλόγως την έκταση του τοίχου. Συνιστούμε όχι πάνω από 6 καπέλα.

Τα καπέλα σε έναν χώρο φέρνουν ζεστασιά και μας δίνουν την αίσθηση της ζωντάνιας και της ύπαρξης προσωπικότητας στον χώρο. Κάποιος ίσως το φορούσε και πλέον το έχει ως διακόσμηση. Οπότε αντλούμε και στοιχεία προσωπικότητας. Ποιος να το περίμενε ότι ένα καπέλο θα κάνει τη διακοσμητική διαφορά;

 

Σχετικές αναρτήσεις

How to: Καθάρισε εύκολα τον ανεμιστήρα σου

DecorNews

4 τρόποι για να στεγνώνουν πιο γρήγορα τα ρούχα σας

DecorNews

Μάθε πως να στολίσεις σωστά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σου – Tips διακόσμησης που θα το κάνουν να ξεχωρίσει

DecorNews